Topiknyitó: Lou70 2026. 09. 13. 10:48

OTP moderált  

Hátha tudnánk itt közösen egy személyeskedés, floodolás mentes topicot csinálni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Marika113
Marika113 szombat, 11:36
Előzmény: #1857  Macus
Akarnak lengyelorszagban bankot, nekem ez a tippem.
thewrewk szombat, 11:32
Előzmény: #1858  thewrewk
Meg az is lehet, hogy vmi orosz a szivarogtato, aki erdekelt a nyomott aron torteno orosz leany megvasarlasaval. Nem fogjuk sosem megtudni. Mar csak az a kerdes, higy meddig megy le. Szerintem addig nyomas alatt lesz, amig nem egyeznek meg az eladasi arrol. En igy csinalnam. 
thewrewk szombat, 11:29
Előzmény: #1850  MikkMakk
Szerintem a bloomberg fele szivarogtatok belekenyszeritettek abba, hogy mondjon vmit az eladasi targyalasok iranyarol. Valoszinuleg nem nagyon füllőtt hozza a foguk hogy eladjak, de a cikk utan vmit mondani kellett es akkor beindultak a cikk szivarogtatok a short irannyal, ahol csak masodlagos a penz , elsodleges a nyomas arra, hogy ad el barmi aron., persze a shorttal is jol keresnek, hiszen ok inditottak el ezt az iranyt
Macus
Macus szombat, 11:20
Előzmény: #1856  Marika113
Ezt magamtol is ide tettem volna ez inkabb csak utanaolvasas. Apropo Alior? Ez honnan jott?
Marika113
Marika113 szombat, 11:16
Előzmény: #1855  Macus
Chatgpt előtt is volt élet. Bármikor lehet olyan esemény a világban amibe belereccsen minden. Jelenleg az OTP átarazódása zajlik. P/E rátának felkell kúszni PKO, Erstéhez, ha nincs Oroszország. Jöhet a Lumninor és az Alior.
Macus
Macus szombat, 11:11
Előzmény: #1843  Macus
Szoval ugye az erste szerint es szerintem is ebbe most mindent bearaztak , mindent is! Ha kicsit javul a kinti helyzet irany fel ! Chatgpt 70% ra mondja az ev vegi 46-47kt es egyetertek vele . Ha javulnanak a kinti viszonyok akkor eleg gyorsan felzarkozhatnank tekintve oktober vege mar a ralli idoszak. Tavaszig 51 k fole mondja! Es ezzel is egyetertek . Persze van pesszimista eset de ez egyelore extrem sokk eset lenne csak erste szerint is.
FR73 szombat, 11:07
Előzmény: #1852  Firekiller
Akkor kimaradtam volna. A megbízást csütörtök délután adtam be, péntekig érvényesen.
Firekiller
Firekiller szombat, 11:05
vagy tévedek?
Firekiller
Firekiller szombat, 11:01
Előzmény: #1851  FR73
szerencséd volt hogy lenézett addig, ha 39500-nál fordult volna akkor most kimaradtál volna
FR73 szombat, 11:00
Tegnap volt vételünk 39300-ért. Tbsz-en hosszú távra.
Forrás részben a korábban eladott MOL, részben osztalékokból innen-onnan.
Úgy ítéltem meg, ez viszonylag jó beszállási pont.
MikkMakk szombat, 10:59
Sziasztok!
Nekem az volt furcsa ebben a heti őrületben, hogy PONT akkor jelenti be csányi az orosz leány felülvizsgálatát amikor:
- ki volt feszítve az árfolyam
- többször lefordult 47K környékéről, hiába harsogták az 50K-53K célárat
- elkezdtek esni az európai bankrészvények
Makim szombat, 10:45
Előzmény: #1848  Firekiller
Nekem emelkedés a célom. Nem igazán vagyok sortos beállítottságú. Próbáltam már egy párszor sortolni de nem igazán jön be
Firekiller
Firekiller szombat, 10:35
Előzmény: #1847  Makim
céltól függően 
Makim szombat, 10:31
Előzmény: #1846  Firekiller
Miről az emelkedésről vagy az esésről?? Szerintem nem lehet tudni előre, bár én többesét adok a rövid és középtávú emelkedésre. Ezt már elég sokszor tapasztaltam az elmúlt évtizedek során. Nem egyszer és nem kétszer voltam már ilyen helyzetben amikor nagyobbat esett. Az is igaz hogy minden helyzet más egyik sem hasonlítható össze
Firekiller
Firekiller szombat, 10:21
Előzmény: #1845  Makim
csak a nagy kivárásban le ne maradj
Makim szombat, 10:11
Érdekes hogy ti is hogy rákattanttatok erre a pánikoltatásra folyamatosan azt nyomjátok mióta esik az otp hogy tovább fog esni. Egy pár héttel ezelőtt ugyanez volt csak fordítva mindenki 50k fölé várta és mi lett belőle? Egy biztos a fórumozók ráhatása erre az egészre szinte semmi. A jövőbeli forgatókönyv pedig nagyon sok folyamat eredménye lesz. Szerintem most a legjobb stratégia a kivárás.
DxDraco szombat, 09:40
Előzmény: #1842  Freeshark

Szerintem Orbán alatt ki tudták barterezni gázzal. Most már esèlytelen. Csak ha vège lesz a háborúnak, akkor lesz esèly.
Èszteknèl meg kell találni a módszert, gondolom tartja a markát a politikus.
Freeshark szombat, 08:25
Előzmény: #1841  Sugimoto
A kérdés h tudják az orosz profitot kihozni, emellett meg lehet-e értetni az észtekkel h ez a bank nem veszélyes hiszen csak fogyasztási hitelekkel foglalkozik.
Sugimoto szombat, 08:10
Előzmény: #1830  Firekiller
Az OTP árfolyam és Orbán közötti összefüggést én inkább az április eleji ralliban látom.
Most viszont még mindig az a kérdés, hogy merre tovább: fel (ld. Macus fejtegetései) vagy még lejjebb (Lady Lavender véleménye). Hol a beszálló a pattanás előtt? Meddig bírja a 40000 támasz, ha le? Jövő héten ugrik-e feljebb? Ilyesmin agyal most mindenki.
A TS78 megmaradásáért nem sokba fogadtam volna szeptemberben, aztán mekkorát kaszált, aki rulettezett vele. Hihetetlen dolgok történnek itt, elképesztő. Mondjuk, én inkább nem megyek bele ilyenekbe, az én stílusom a (viszonylag) alacsony beszálló részvénybe.

Topik gazda

Lou70
Lou70
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek