Lehet, nem tudom. Én nem ez alapján pluszolok-minuszolok. Mindenki várja lentre is és fentre is. Vagy beszálló miatt, vagy realizálás miatt. Én mínuszt az okoskodó, fölényes, nagyképű, másokat lekezelő, fórumot tele gittelő, esetleg bunkó stílusú kollégáknak szoktam adni. Akiknek már elolvasás nélkül tekerem tovább a beírásait. Nem az érveikre, hanem a személyiségükre.
Na, ugy látszik csak lemegy 46 alá. Azt hittem a 46ezres vevő megfogja az esést, de ez nagyon ott támolyog. Nem olyan sok az a 30ezer egy nagynak ha ki akar szállni. Kérdés, hogy ki akar e.
Ne csináljunk népszerűségi versenyt mert így 10 klón bárki kipicsáz a fórumból. Lou ez a te terhed, a "hatalommal" felelőség is ǰár , tudom kap.... be, te nem ezt akartad. Tudom. Sajnálom. Legyen 3-4 szabály ami könnyen észben tartható és alkalmazható, betartható. Aki átlépi figyelmeztetés , aki ennek ellenérr átlépi idősszakos tiltás. ......
Ready egyett értünk, én sem szeretem az erőszakot vagy a hatalom mechanikajának működését de a hatalom feladatokkal jár. És a demokrácia nem az amikor valaki rendszeresen kihasználja a jó indukatott és visszaél vele és ezt hagyjuk, hanem az egyén önkorlátozása a többség érdekében. Nem az a baj ha klón ezbegy lehetőség arra, hogy újabb esélye legyen hanem ha nem tanul.
Ezzel csak az a gond.... hogy általában aki az emelkedést vizionálja, az + kap, aki esést vetít elre, azt minuszolják....kellene inkább egy Otp longosok ide, meg egy Otp shotrosok ide topic....így mindenki megtalálná a legjobbat... ... :)
Hála a jó égnek pannacotta-joker stílusa totálisan eltér az enyémtől. Én maradok a jó öreg ktamask, nincs kedvem és nem is lenne alternatív loginokat gyártani, csak,h a kitiltás után is írkáljam a faszságaimat, elég vagyok én így is // én is kitiltanám. Még azt is kértem, hogy engem tilts ki innen, örökre. Mégsem tetted. Nem trollkodom szét a topicodat, ha valaki azt tenné, én döntést hoznék, Te nem hozol. Állj a sarkadra. :D
Miért nem? Megköszöntük, hogy megcsináltad ezt a topikot, és ezzel felhatalmaztunk, hogy cselekedj belátásod szerint. Itt nem kell igazságosnak lenned. Egy büdös paraszt tönkre tudja vágni 20-50 ember szórakozását... Inkább legyenek kitiltva néha véletlenül az ártatlanok is pár napra... mint, hogy egy is bent maradjon. Fontold meg: Ha egy forumózó neve alatt összejön a +- arányban mondjuk -10, akkor az kapjon 1 nap büntit, -15 több nap, -20 örökre. Vagy más számokkal. Ha ez nem így fog működni, akkor ugyanaz lesz, mint a másik, és az kit érdekel...? Ez legyen erősen moderált, és meglátod kinek tetszik majd így. Nekem igen.
Vágom, de a topikgazda nem tudja megállapítani, hogy ki klón. Az igazságszolgáltatás is úgy működik, hogy inkább fusson 100 bűnös, mintsem egy ártatlan bűnhődjön. Ki nem állhatom a faszi stílusát, de nem akartam játszani a villamkezű serifet.
Az investing grafikonokat nézem minden idősíkon.Várakozásom szerint ma a napos boli közép 45 871 közeléig süllyedhet az árfolyam, ahonnan az emelkedés megkezdődhet 50 000 felé. A 46 000 támasz alá mehet tehát rövid ideig. Ma tehát az árfolyamban az aljat és a fordulást az emelkedésbe várom.
Nézd nem az a probléma ha valakit kitiltanak 1 napra, majd ha nem értette 10 napra .... stb. Az a probléma, hogy a kitiltás után nincs garancia arra, hogy nem lesz clone war , hogy az emberek nem akarnak a közösségi írott vagy íratlan szabályait betartva működni. Erre pedig nincs megoldás csak a tíltás.
Valószínűleg igazatok van, de mivel tudom bizonyítani, hogy klón? Emlékszem, mennyire bosszantott sokakat, amikor 4IG és más topikokban egymás után tiltottak ki mindenkit akinek nem tetszett a képe, mondván klón. Tudjátok mit? Legyen demokrácia. Ennél a posztnál minden plusz egy zavazat panna_cotta kitiltására.
OTP moderált