Mondjuk szerintem mind1. Amit lehet róla tudni, hogy ő az IRGC-vel kelt és feküdt, nem úgy, mint a papa, szóval, ha él, ha meghalt, az IRGC elvei fognak érvényesülni és ahogy a tüntetésekből is látni, a népnek nem nagyon van kifogása ellene... de a légvédelem és a rakéta erők vezetőit sem találják, pedig már égnek a vágytól, hogy megmerényeljék őket. - "Szóval még az a jobb scenario, ha nincs dontesi kepessegben..." Erre is van forgatókönyv, a korábban előkészített utasítások lépnek életbe... - Az amerikai propagandagépezet azért pörög, mert amikor kimenekítették az ezredest, az volt kommentálva, hogy a lázadó iráni erők segítettek neki...
Az Egyesült Arab Emírségek kész csatlakozni egy amerikai vezetésű
nemzetközi kezdeményezéshez a Hormuzi-szoros hajózási útvonalainak
biztosítása érdekében – jelentette be az Aljazeera szerint Anvar Gargas, az emírségek elnöki tanácsadója.
kina akkor fog beavatkozni mikor már mindenki kifáradt a háborukban.másfél milliárdan vannak-usaban pedig nem lehet tudni hány millioan.ha a hangyák megindulnak nincs menekvés.
egy kósza gondolat: Én nem tudom, hogy a kínai vezetés mennyire akar valamikor is háborút indítani (ha egyáltalán akar), mint amit annyiszor szoktak emlegetni. Viszont nagyjából az lenne az egyik legmegfelelőbb alkalom erre a számára, amikor a "félnótás" egy másik háborújába van teljesen beletemetkezve. (vagy még várják a kubai akciót?)
Az szép lesz.... Szép öngyilkos gondolat. A vilaggazdasag szempontjából.. Ennyire nincs ő dontesi helyzetben. Nem éppen olyan aláirogép báb mint álmos Joe elnök, de azért, itt már valahol bestoppoljak az öreget. Vagy nem? 🤣
Gyanús. Igazad is lehet. Most a forradalmi gárda az úr. De ha élne az is hasonló lenne. Vagy durvább. Te úgy a családod kiírrtása után, picit azért neheztelnel gondolom Izrael - USA - ra. Szóval még az a jobb scenario, ha nincs dontesi kepessegben... Gondolom érted mire célzok...
Azért én egyre inkább élek a gyanúperrel, hogy az ifjú ajatollah már nem lehet életben, vagy legalábbis beszédképtelen, tehát például kómás. Annyira hallgat és hallgatnak róla egy hónapon kereszül már. Gonolom, ha tudna beszélni, legalább egy mobiltelefonba belediktafonozott hangfelvétel tudna jönni tőle, amivel a népében a bizakodást igencsak meg tudná erősíteni.
Ahogy mondtam előre, anno, bekivetkezett most szépen..... Mar szegény Trump a saját csatornáján már karomkodva könyörög a Hormuzi szoros megnyitasáért.Nem kellett volna hinni az USA cion lobbinak. Hanem a verjenek kellet volna hinni. Hisz ő is zsidó. És ő tudja mi volt az igazi stájsz..😉🤪 A veje ellenezte is az egészet , ő tudta hogy elhallgatjak Trump elől a mocsarhatas effektus valóságat, csak a könnyű, dicsőséges oldalát mutatták be neki. Látta lelki szemei előtt, a dicsőséges Nobel díjat 🤣😀
USA - Irán háború
Start 2026 január 18 hajnali 3?
https://oroszhirek.hu/cnn-trump-iran-elhagyasara-szolitotta-fel-az-amerikaiakat/