Hat ja csak ez forditottan....itt nem szépitenek..itt hirzárlat van.....kozben a neo altali romai projektnél a neot nem emliti a wing oldalán levo ma megjelent szavazason...a wallis irodánal viszont ott van...
Az akko nem tudja lehuzni, jelenleg egy héj....a neon kivul a szerémi meg pár pici lo..fasz van benne Dongatto Ur...de ezt Ön is tudja.Az Akko sajat dolgozoit is az 1ik kezemen megtudom számolni.
Jaj Fiftififti Úr, ez termelo cég s igen jol termel, ne oánikoljon-hisz nincs papirja-ha 290 en lenne-mint multkor írta akkor ilyet most nem írna-úgye ez tiszta-, nincs uzemi veszteség.A neo ertéke bőven 20 milliard.A választásrol meg annyit, hogy sokan elfordultak a fidesztol, jómagam is.....majd irjon a Toka clubba is, szeretettel várjuk.
Jelenleg ez egy adóoptimalizáló holding ha túl sok a bevétel vagy nyereség a neonál majd az akko lehúzza, hogy ne kelljen adózni, azt hittem ez változik meg a winggel de csak rosszabb lett...szóval jah, okos lenne kibaszni, de a 10-es könyvben sincs elég vevő a felére se
Szerintem jobban jársz ha máris kibaszod még most időben, mint majd az általad említett 100 forinton!! Én is így tettem a héten. Itt nem fog változni semmi, nem ezt fogják majd venni választások után az tuti!! Amúgy meg sajnos maradnak ezek a tolvajok a helyükön, vagy csalással vagy a sok 🐑 által!!
(Akko) Neo- Invest(Wing)