Amúgy ez megint mekkora önbeismerés , egy magyar céget meghackelnek és a Magyar kormány még csak nem is kezd el nyomozni. Azért eléggé a legalja már ez az egész ország.
Ti-t úgy értettem az olyan szavazó gondolkodású mint te, ez se jó az se jó de teszek egy X-et valamelyik kicsi pártra csak hogy eltudjam mondani elmentem szavazni....
A mi-ti felosztást te tetted, amikor #942-ban az összefogásUNKról beszéltél. Azt, hogy mi lett az országból, már a kádári diktatúra óta figyelem. Annak ellenére jobb most a helyzet, hogy a rendszerváltás eddig eltelt három és fél évzizedét elbaltázák (elbaltáztuk). Számos alkalommal beírtam, hogy a fideszből akkor ábrándultam ki, amikor a 2010-es önkormányzati választások után kifosztotta a magánnyugdíjpénztárakat. Utólag sem látom, hogy ezt miből láthattam volna előre. Orbán első ciklusában szépen működtek és gyarapodtak a pénztárak. #942-ben a szememre hányod, hogy nem akartam változást. 2010-ben igenis akartam változást és eszerint is szavaztam. Az én szavazatom is hozzájárult akkor a fidesz kétharmadához, de ezt a szavazatot Gyurcsány gyalázatos kormányzása alapozta meg. Gyurcsánynál még az elődje (Medgyessy) is jobban kormányzott, az utódja (Bajnai) meg sokkal jobban.
Ibiza Nudli zajec Spiller szerint ez is rendben van, ahogy a pedofilmosdatás vagy a Nemzetközi Büntetőbíróságból való kilépés, hogy futószalagon jöhessenek ide a különböző háborús bűnösök (Bibi), amikor nekik tetszik.
Kezdjük ott, hogy a demokrácia lényege az lenne, hogy a kormányzó párt adófizetői pénzekből nem hazudik és mocskolja az ellenzékia pártokat, a politikusaikat és azokat a szavazókat, akik nem értenek velük egyett.
Egyreszt el kellene fogadni azt a tenyt ami a demokracia lenyege, felnott emberek dontenek. El kell fogadni a velemenyuket tiszteletben kell tartani személyuket ez a liberalizmus alapja. Azert mert mast gondolnak mas a preferenciajuk meg lathatjak ok helyesen a dolgokat. Csicskazol össze vissza . lehet rad is mondani egy soros csicska vagy bar most epp kiesett a kepletbol de az izmusa itt van. Nem latod milyen erok vannak a vilagban milyen izmusok milyen celok es te ezen celok egy kis molekulaja vagy. Azt hiszed te döntesz de tudjak mit fogsz dönteni.
Ti soha nem gyurcsányékkal akartatok változást és nézd meg mi lett az országból. Köszönjük szépen. Ez se jó az se jó maradjon az aki szétlopja, lerohasztja és fehéroroszországot akar csinálni.. Hurrá Számomra ezek az érvelések nem elfogadhatóak. Nemtudom nekem ez 2010 óta nyilvánvaló volt hogy a fidezs hazudok és lop nemtudod kinek ne mvolt az de az valoszínű vak volt.
Az összefogásotokban hat párt volt. Túl sokan nem éreztük magunkénak a ti összefogásotokat, mert túl sok volt benne az elfogadhatatlan és elutasított elem. Még mindig abból indulsz ki, hogy a választóknak kellene kiszolgálniuk a pártokat. Aki nem megy el szavazni az valóban elfogadja, hogy a többiek döntenek helyette. 2022-ben változást akartam, de nem Gyurcsányékkal. Ha a pártok változást akartak volna, akkor ennél sokkal vonzóbb ajánlatot kellett volna tenniük vagy sokkal nyilvánvalóbbnak kellett volna lennie, hogy a fidesz rossz. Most nyilvánvalóbb. Főleg a kegyelmi botrány, a magas infláció és a gazdaság toporgása miatt.
Igen azt félreértettem amikor azt írtad itt pár hozzászólással lejjeb hogy "én is így tettem" , akkor igen szavaztál 2022-ben is kis pártra de a tényen nem változtat ha tisztában vagy azzal hoyg a mai választások hogy működnek akkor tudnod kellene hogy a fideszt csak 1 pártal lehet megdönteni a legerősebbel. 2022-ben votl egy összefopgásunk azért hogy együtt legyőzzük a fideszt erre sok másik ember elkezd máshova szavazni meg nem megy el szavazni. ...... Erre csak annyit tudok mondani ők nem akarnak változást mert nekik jó ez így ahogy most van.
Orbán takarodj Trollmentes