Köszönöm a tájékoztatásod. Hogy ne idegesítsem fel magam a teljesen érthetetlen árfolyam mozgáson, már csak a Te napi tájékoztatásidat nézem meg. Majd ha azt írod be, hogy 600 felett, akkor már nem fog negatív hangulatot okozni, így többször is ránézek. ( Minél előbb, annál jobb)
Szerintem az OTP is, a Törő Csaba is és mi még sokan mások is azért vettük, hogy nyerjünk rajta. Még azt is megkockáztatom hogy a Jellinek sem a pénz ellensége. Ő az aki vagy osztalékot szeretne kapni vagy nagyon magas áron valami intézményi befektetőnek eladni a részét. Egyébként a reitek világszerte nagyobbak. Lehet valaki több ilyen kicsi ől akár nagyot csinálni most, hogy rendszerváltás már megvolt. Én kivárom, tbsz- en van.
Az én problémám az hogy nem látom azt hogy valaha fog-e osztalékot fizetni. Pedig bíztam benne sokáig,de nem látom annak lehetőségét hogy ne tudjanak majd bűvészkedni a számokkal annak érdekében hogy ne kelljen fizetni. Átértékelések,forint erődödés ,akvirálás ezek mind a tárban vannak. És persze a kgy-n a szavazati jogukkal bármit meg tudnak (vagy nem) szavazni. Amíg itt várjuk a híreket ,amire a rv meg sem mozdul (jobb esetben) de inkább csorog lefelé pár millás forgalom mellett,addig máshol van likviditás ,történés ,hírek és osztalék. Én a pakkom 80%-át fájó szívvel de kicsorgattam 1-1,5 hónapja és nem bántam meg. Itt a következő történés majd a jelentés környékén lesz ,amiben már látszani fognak az új szerzemények termései. Az az időszak kicsit megmozgathatja majd az árat. Még egy dolog amit szerintem érdemes figyelemmel követni (amit már többen említettek) hogyha a SZIT tv-t kicsit átírják. Na az ott hozhat pozitív változást,még nagyobbat mint egy jó akvi. De ezzel kapcsolatban meg azt gondolom ,hogy nem a SZIT tv átalakítása lesz az új kormány első 100 napjának egyik feladata. Sőt szerintem az első 200 napnak sem. Úgyhogy szerintem egyenlőre marad ez ami most van,de ne legyen igazam.
Jó, de pl a Masterplast arra emelkedik, hogy nem fizet osztalékot, valamint a háború a beszerzéseire hát. MH bank sem fizet osztalékot. Aki nem fizet osztalékot, az fejlődik, növekszik. Ez a cég jól eltitkolt biztos lábakon áll.
Normál esetben 1000 körül kellene lennünk. Ilyen erős lehet a Jocek lebeszélő ereje, vagy a cégvezetés némasági fogadalma lehet az oka a mai irreális árfolyamnak?
Az Auchan-tranzakció során az Indotek 100%-os tulajdont szerzett az áruházak ingatlanjait birtokoló és kezelő Ceetrus Hungary Kft.-ban és az NHOOD Services Hungary Kft.-ben.
Miért nem hozta még be ezt az Appeninnről Jellinek. Adózás szempontjából jól járna nemde?
Appeninn topik