Láttam, hogy a másik topikban kérdeztél a DEKADA üzlet csúszásáról. Nincs információm róla, csak annyit tudok róla amit a közgyűllésen résztvevők elcsepegtettek a fórumon. De józan paraszti ésszel én arra következtetek, hogy szándékos a csúszás, vagy nevezzük inkább csúsztatásnak, szerintem az új kormány megalakulása után fogják bejelenteni, és az időzítés most ebben az esetben rendkívül fontos lehet. Ez az én teóriám, én ezt csinálnám a vezetés helyett. Magyar cég magyar beruházás a hírekben, miközben MP - Tusk-al találkozik.
Apám! Smidt Mária, aki útjaira gyakran elkísérte Viktort, kölcsön adta neki a repülőjét, a nyaralóját, stb. Na ő nem NER. MA A BIF jól tartja magát. Megmondhatná már konkrétan a Magyar Péter, hogy kit akar kicsinálni. Megtehetné, hisz azt csinál, amit akar. Most ő lett valakinek a Megváltó, valakinek meg a Gonosz.
A ner cégek vezetői is megszólaltak. Barna úr az mbh- t dícséri és jogosan. Mészáros a cégei nevében pozitív nyilatkozatokat tesz. Egyedül az abszolút nem NER cég, az Appeninn vezetősége tett némasági fogadalmat. Ezek szerint csak ők szarják le magasról a befektetőiket. Nem adom el a részvényt, de nagyon rossz látni a mai millió forintos ( igaz, nem realizált ) veszteséget. A magyar tőzsde sajnos nem az a hely, ahol törődnek a választott cégvezetők a kusrészvényesekkel, akik pedig elég meghatározó erőt képviselnek. Na mindegy bízom a boldogabb jövőben.
Appeninn topik