Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
a teljes float megfordult mar vagy 2x, soha ekkora napos forgalom nem volt, igy szerintem korabbi speki csucsokat lehet nezni: 0.7 es 2 dollar. Ki se merem szamolni az mennyi szazalek. Tenyleg csak uzsipenzt ebbe a kacatba
BOXL - interaktiv oktato kutyuk, hirt nem talaltam, igy ertetlenul allok elotte. Nem vettem, gondoltam lesz egy kis visszateszt, de nem volt. Talan a kovetkzezo napokban. Figyelore tettem
XTIA ma reggel neztem pont, annyira elleptek a falamat a pumper crosspostok. parcentes vacak, en nem tudom... lehet menni fog, venni kene par darabot :)
nekem az is eleg szokott lenni, ha bedobnak a kollegak 3-4 tickert, ki tudom mazsolazni a nekem tetszoket, utana en altalaban leirom a reszleteket, nem mintha barkit is erdekelne :D
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.