Ha nem érted, hogy egy jelenleg 12 forintos részvényre akvizíció esetén a vezetőknek 15 forintos (nem 5, hanem 15!) vételi opciós javadalmazásuk van és hogy ez jelenleg neked miért jó (a 12 forint) ezt én nem tudom neked elmagyarázni sajnálom...
De folytathatnám a tőkeemeléssel elért 171 millió db részvénnyel hígítás szempontjából - az Alterában akvizíció előtt volt 3 millió db részvény, most az AutoWallisban van 500 millió db... tudom split + hatalmas apport + minden is... akkor is jókora hígítás volt...
Az sem túl gyakori, hogy egy ilyen állapotban levő cégben 5 milliárd forintos vagyon van, részvényekkel, likvid tőkével stb.
12 forintért tudsz venni részvényt, könyv szerinti érték kevesebb mint feléért...
Ha ezekben nem látod mi számodra a + akkor engedjük el, amúgy sem akarlak meggyőzni semmiről sem téged, sem mást...
Most már visszavonulok, nem szeretnék ezekről többet írni; kisrészvényesként személyes véleményemet osztottam meg veletek a BÉT közlemények alapján (egyébként is úgy érzem kb egyedül vagyok a gondolataimmal itt a fórumon, vitatkozni nem szeretnék... azt elfogadom, hogy jelenleg tevékenység nélküli a vállalat, ezáltal nagy kockázatú befektetésnek minősíthető, de ettől még az általam hivatkozott közleményekben szereplő tények, tények maradnak...).
Senkit nem bíztatok eladásra, vételre, mindenki úgy kereskedik ahogy akar... egy időre most sziasztok
NUTEX mindenkinek