Tekintettel arra, hogy akvizíció előtt szigorú titoktartást írnak elő a lehetséges partner cégekkel, nem fogunk megtudni ideje korán semmilyen információt (még arról sem, hogy milyen terület...); amikor a tárgyalások elérnek egy bizonyos szintet (aláírás) azonnali tájékoztatási kötelezettsége van a vezetőségnek BÉT közleményen keresztül... Amivel nekünk ilyenkor számolni kell és hónapokat vehet igénybe, az a cég(ek) átvilágítása (Due Diligence) könyvelésileg, pénzügyileg, jogilag, operatíve... ezt nem tudjuk, hogy áll(nak) (még 1 hét, 3 hónap, 6 hónap...?), utána következhet csak az aláírás, BÉT közlemény, esetleg nagyobb tranzakciók esetén Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyása is szükséges lehet, majd zárás (teljesítések) és integráció... Ahogy én látom Vitán Gábor érkezésével 2025-től felgyorsultak az események, és egy új időszámítás kezdődött... (felesleges a Humet Nyrt-s meg Graboplastos múltat, a 25 forintos kamuosztalékot meg Huber Urat meg nem tudom mit felhozni a múltból, ma már egyik sem releváns) Időzítéssel kapcsolatban ennyit tudok mondani, ahogy írtad az idő megválaszolja... HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Egyetértek azzal amit leírtál. Valid infókat írsz, aktuálisak régóta, és aktuálisak lesznek addig, amíg nem jön valami hír akviról, vagy másról. A kérdésem csak az időzítésre vonatkozott, arra nem kaptam választ. Majd jön... vagy tőled, vagy majd az idő megválaszolja... Mindenesetre sok sikert, hajrá nutex!
Vitán csodatételére még nem 10-15-20 éve vár a nép. Talán 1-2. A humet/nutex örökkévaló remény vásárlása. Nem ők árulják a reményt, a kisrészvényesek veszik a reményt. Minden egyes kispapír lehet csodavárás és lehet szerencse is. Itt szerencse talán utoljára CJ alatt volt. Reálgazdasági tevékenység kellene Cs és V Úr. Minek az az opció... Dolgozzunk már kissé gyorsabban...
Vitan Gabor mar bizonyított, es a hivatalos közlemenyek szerint valoban akkor ér valamit az opciója ha nem 15 forint lesz az árfolyam. Nyilván potencialt latott a nutexben ezert megkereste cserekleit. Azota már ő is kiismerhette...
Megértelek, én nem voltam ott egyik közgyűlésen sem, Csereklei Gábort sem ismerem, úgy ahogyan Vitán Gábort sem, nekem semmilyen negatív tapasztalatom nem volt ezekkel az emberekkel... nem is tudok érdemben hozzászólni ahhoz amit írtál... Kizárólag a BÉT közleményekből tájékozódom, abból próbálok következtetéseket levonni és leírni amiket Vitán Gábor megjelenése óta tapasztaltam...
Isten bizony nem veled akarok kötekedni, mert en is evekig biztam ebben a törtenetben. Aztan nehany közgyüles alkalmaval törtenő talalkozasom cserekleivel meggyőzött róla hogy ez egy igazi szemfenyvesztő szélhámos, ergo a cég is amit vezet. Es mivel jok a kapcsolatai, eleddig a napnal is vilagosabb bűncselekmenyeket is ejtette a rendőrség... eleddig. Nem lesz ez mindig így. De ettől az akvizíció nincs közelebb. És nem tudom kinek mi a foglalkozasa, en a mezögazdasagban napi szinten alkalmazkodom a megvaltozott körülményekhez, es évröl évre nyereséges vallakozast kell vezetnem. Ez a f@sz meg holdingot épít, evente létrehoz egy kájeftét, pakolasz jobbra ügyeskedik balra... ezzel a "teljesítmennyel" a valós piacon csak körberöhögik az embert...
Félreértés ne essék, természetesen nem azt mondom, hogy full tőkével szálljon be az ember, de diverzifikált portfólióban véleményem szerint egynek nem rossz... HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Ismerem a fórumot, tele negatív egyénekkel, előre szólok hogy nem szeretnék vitatkozni senkivel, csak leírtam a meglátásom, nem kell velem egyetérteni, a BÉT közleményekkel sem kell egyet érteni, lesz ahogy lesz... HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Tudom, hogy régi infó, de véleményem szerint egészen addig aktuális ameddig az akvizícióval kapcsolatban minimum egy szándéknyilatkozat, vagy éppen egy konkrét bejelentés nem hangzik el... Azért írtam csak ki, hogy tudatosuljon bennünk, hogy az akvizíciós bizottság elnöke - Vitán Gábor - nem egy kispályás valaki, hanem egy kockázati tőke és befektetés szakértő, egy professzionális M&A szakember. Csereklei Gáborral és File Szabolccsal együtt a Nutex Nyrt-ből mára egy többszintű holdingstruktúrát alakítottak ki (többek között egy elég jól hangzó akvizíciós Kft-t), egy üres héj vállalatot (shell company) amelyik bármikor képes akvirálni egy több 10 milliárd forint értékű vállalatot úgy, hogy azért annyira mégsem üres ez a holding tekintettel arra, hogy több mint 5 milliárd forint érték van a vállalatban... Maga a részvény filléres papír (penny stock) amelyik könyv szerinti értékének felén sem fut a mindennapokban és emiatt még nagyobbat robbanhat az árfolyam egy esetleges bejelentés alkalmával... Én egyszerű kisbefektető vagyok aki az akvizíció és ennek következtében a részvényár emelkedésében vagyok érdekelt a vezetőkkel együtt, akiknek sikeres akvizíció esetén törzsrészvényre vételi opciós javadalmazás (10-10-40 millió db) van kilátásba helyezve 15 forinton... elemi érdekük, hogy a 15 forintos árfolyamot lehetőség szerint megtöbbszörözzék... Adatok amiket leírtam kizárólag a BÉT közleményekből olvastam, ha valamit rosszul írtam kérlek javítsatok ki. Természetesen fogalmam sincs, hogy kikkel tárgyalhatnak és mikorra tervezik a szándéknyilatkozat vagy bejelentés megtételét, de azt látom, hogy július 7-ével (NT Valoris Akvizíciós és Vagyonkezelő Kft.) szépen előkészítettek mindent...
Én Vitán Gáborról írtam, aki 2025. januártól dolgozik a Nutex Nyrt-nél... Kérlek nézz utána, hogy pontosan mikor volt a Graboplast story és gondold végig, hogy Vitán Gábornak milyen szerepe lehetett benne...
Igazad van, valóban kicsit múmia volt amit írtam, beszéljünk a közelmúltról, jelenről, jövőről... Vitán Gábor 2025. január 1. óta áll munkaviszonyban a Nutex Nyrt-nél, mint a Nutex Akvizíciós Bizottságának Elnöke... Javadalmazása törzsrészvényre vételi opciós 15 ft - 40 000 000 db részvényre, legalább 10 milliárd forint értékű akvizíciós tranzakció esetén, mindezt 2027 június 30-ig... Ha sikerül neki, véleményem szerint a mai 12-13 forintos vételek aranyat fognak érni... Fog venni részvényt Vitán Úr csak szerintem nem piacról, hanem MRP-ből, de akkor is meg fogja neki érni ha behozza a minimum 10 milliárd forintos céget, mert a 15 ft-os részvénye az akvizíciónak köszönhetően többszörözni fog... Ő most kvázi ingyen dolgozik, de ha össze jön az akvi, akkor az élete üzlete lehet... HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Ha majd millió db számmal veszi/ vennék:akkor talán HAJRÁ!!😉 Addig meg talán a mumifikálódott egyedet át kellene adni az antropologusoknak vizsgálatra, vagy inkább jégből kiolvasztva a klinikusoknak!!🤣
Vitán Gábor "A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzettséget szerzett szakember pályáját 1998-ban a Wallis Zrt. munkatársaként portfolió menedzseri munkakörben kezdte, 2002-től 2004-ig a Wallis Csoport kontrolling igazgatója volt. Feladatai közé tartozott a Wallis Csoport vagyonkezelési elveinek kialakítása és annak működtetése, valamint a tranzakciós terület támogatása. 2004 és 2006 között a Wallis autós üzletágának reorganizációs feladataiért volt felelős vezérigazgatói-helyettesi, majd vezérigazgatói pozíciókban. 2006-tól a Wallis Asset Management Zrt. tranzakciós igazgatójaként a cég akvizíciós tevékenységét vezeti, amelynek során számos sikeresen végrehajtott tranzakció lebonyolításában vett részt. A Venturio Zrt. alapító munkatársa, 2013-tól vezérigazgatója" HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Mikor lesz valami jelentés? Az OTP részvényeken szemmel is jól látható nyereségnek kellene lennie. Legalább osztalékként vennék ki, legalább egy részét, mindenkinek jutna belőle... Mostnaában nem néztem, de az 1 részvényre jutó érték már 40 forint felett kellene, hogy legyen...
NUTEX mindenkinek