Igazad van, valóban kicsit múmia volt amit írtam, beszéljünk a közelmúltról, jelenről, jövőről... Vitán Gábor 2025. január 1. óta áll munkaviszonyban a Nutex Nyrt-nél, mint a Nutex Akvizíciós Bizottságának Elnöke... Javadalmazása törzsrészvényre vételi opciós 15 ft - 40 000 000 db részvényre, legalább 10 milliárd forint értékű akvizíciós tranzakció esetén, mindezt 2027 június 30-ig... Ha sikerül neki, véleményem szerint a mai 12-13 forintos vételek aranyat fognak érni... Fog venni részvényt Vitán Úr csak szerintem nem piacról, hanem MRP-ből, de akkor is meg fogja neki érni ha behozza a minimum 10 milliárd forintos céget, mert a 15 ft-os részvénye az akvizíciónak köszönhetően többszörözni fog... Ő most kvázi ingyen dolgozik, de ha össze jön az akvi, akkor az élete üzlete lehet... HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Ha majd millió db számmal veszi/ vennék:akkor talán HAJRÁ!!😉 Addig meg talán a mumifikálódott egyedet át kellene adni az antropologusoknak vizsgálatra, vagy inkább jégből kiolvasztva a klinikusoknak!!🤣
Vitán Gábor "A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzettséget szerzett szakember pályáját 1998-ban a Wallis Zrt. munkatársaként portfolió menedzseri munkakörben kezdte, 2002-től 2004-ig a Wallis Csoport kontrolling igazgatója volt. Feladatai közé tartozott a Wallis Csoport vagyonkezelési elveinek kialakítása és annak működtetése, valamint a tranzakciós terület támogatása. 2004 és 2006 között a Wallis autós üzletágának reorganizációs feladataiért volt felelős vezérigazgatói-helyettesi, majd vezérigazgatói pozíciókban. 2006-tól a Wallis Asset Management Zrt. tranzakciós igazgatójaként a cég akvizíciós tevékenységét vezeti, amelynek során számos sikeresen végrehajtott tranzakció lebonyolításában vett részt. A Venturio Zrt. alapító munkatársa, 2013-tól vezérigazgatója" HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Mikor lesz valami jelentés? Az OTP részvényeken szemmel is jól látható nyereségnek kellene lennie. Legalább osztalékként vennék ki, legalább egy részét, mindenkinek jutna belőle... Mostnaában nem néztem, de az 1 részvényre jutó érték már 40 forint felett kellene, hogy legyen...
NUTEX mindenkinek