Csereklei a HUMET-PBC North America Inc cégből is átpakolta az értékeket egy másik cégbe. SEMMI baja nem lett. Van még a számlámon 400 000 darab Humet Pbc részvény, Frankfurti tőzsdéről kivezették ( minden tájékoztatás nélkül, ÉRTÉKE 0 forint ) . Anno még írtam Vancouverbe a cég címére levelet , visszajött,hogy kézbesíthetetlen. Ennyit Cserekleiről. Sokat-nagyon sokat beszéltem erről Civinnel. Én azóta már túltettem magam az egészen. Csak leírtam amit én tudok Cserekleiről. Ennyi. A mostani Nutexről nem írok semmit. Mindenki csinál amit akar.
Ezek szerint most ott tartunk, hogy a részvények után átlapátoljuk a befektetési jegyeket is az NT Asset Kft.-be. (igaz közgyűlési határozattal, ahol viszont senki nem vehetett részt az ügyvezető kivételével) Valaki azt magyarázza még meg nekem, hogy miért jó az a részvényeseknek, hogy egy egyszemélyes Kft. vezetője rendelkezik a Nutex NyRt. teljes vagyona felett, mindenféle kontroll nélkül. Az is Igaz, hogy ez a személy itt is ott is Csereklei Gábor. Talán már nem olyan egyszerű egy cég vagyonát eltüntetni egy hajléktalanra történő átírással, mint korábban, de az irány nagyon hasonlít korábbi történetekre. A nagy kérdés az, hogy meddig hagyjuk ezt, és továbbra is asszisztál-e mindehhez az MNB. Mindenesetre a jún. 13.-i rendezvény arra tökéletes, hogy megnézzük hányan vagyunk akik esetleg tenni is akarunk valamit. Az alap, hogy az MRP szervezetre átruházott 18%-ot túl kell lépni.
Tudom én, hogy hányas a kabát. Te vagy, aki mindenkit lebeszél a Nutexről, közben folyamatosan lesi, és mérgelődik, közben úgy csinál, mintha nem érdekelné, mégis mindig itt lebzsel...vajh miért?
Köszi az infót. Én is részvényes vagyok, érzésre abban az időben vásároltam, amikor dr. Morvai. Teljesen hihetetlen volt az akkori "ajánlat" én spekulatív céllal vásároltam és ezzel a céllal tartom is a részvényeket. Drukkolok nektek (meg az összes érintett, egymástól független dokinak), de én maradok a fotelben popcornnal, sörrel!:)
"...mely(ek) eredményeképpen az NT Asset Management Kft. további akvizícióra is felhasználható eszközöket szerezhet." Nem mindegy, hogy további -akvizíciókra is felhasználható-, vagy -további akvizíciókra is- felhasználható. Lényeg, hogy júniusban is lesz közgyűlés. Továbbá pozitív fejlemény, hogy már nem csak ötéves terv, hanem tízéves terv is van.
Egyetértünk. Június 13-án pedig aki úgy érzi hogy tudna érdemit hozzátenni a folyamathoz, vagy csak szeretne értesülni a dolgok jelenlegi állásáról annak Kecskeméten a helye.
Morvai úr egy igazi tökös csávó! Nem nyeli le hogy ezek lenyúlják azt pénzt amiért ő tanult és megdolgozott! Kár hogy nincs hasonló részvényes többi papírba is!
Semmi kapcsolat nincs Morvai és Holba között. Morvai orvoskent praktizál, vett nutex részvenyt és aktívan tesz az ellen az ámokfutás ellen amit csereklei és huber képvisel, az ellen ami a tőzsde és az NyRT fogalmának meggyalázása. Morvai nem a fotelből acsarkodik hanem kézbe vette az eddig elhibázottnak látszó befektetését. Morvai egy olyan jogi és korrupciós környezetben küzd sok cserbenhagyott részvényesért ahol sokan feladták volna már a harcot. Holbáról annyit tudunk politikai ambíciói voltak valaha. A két ember nagyon távol áll egymástól minden tekintetben. Ez egy független látásmód, a tévedés jogát fenntartom.
Ebben mi az újdonság? Az első, és a legfontosabb szempont (befektetőként) az, hogy mikor részvényt vásárolunk, akkor a menedzsmentbe fektetünk! Ha ezt megértette/megfogatta volna, akkor soha nem vásárol nutex részvényt, mivel már az első feltétel sem teljesül..... Innentől kezdve a többi kritérium már érdektelen is.........
Ott majd, kiderül! Láttunk már csodát!!! Lehetett kereskedni nap mint nap, szerintem kis átállás és ugyanúgy lehet majd! Nem voltak ezek a fillérek!! Mindig azt mobdtam, ezek megszünnek!! Erre tessék..... Kérdésem flcsak annyi!? Az öreg várakozóknak lesz e még esélye? Nem gondolok, az új platformokhoz és a jövő részvényeihez, mert látom kb 1500 cég vinul be, (sajnos nem ide🤣)) Remélem felébred az alvó 13 forintról es nem a 7 az irány!!! Ha tömik a kacsát, márpedig elkezdték, ott valaminek értelmet kell nyerni! Osztalék megint-0 Cégbehozatal, megint -0 De a mi kitartásunk a cég mellett, és a hozam melett!!! Kitartó! Hadd menjen a Nutex! Meg tényleg a tőke emelés is! Sokat ment, bár leány által azért csak akarnak akkor valamit? Kapjunk már végre egy normális választ!!!!!¡! Kitatásunka,t ne hagyjuk abba. Volt ez már így! 😉
Látva a törölt hozzászólást, kérdezem ezúton is a portfolio kollegait, hogy a törölt link mennyiben zavarja a fórum hazirendjét vagy szabályzatát? A link egy rendezvenyről szól ami a nutex részvenyeseket erinti, illetve minden olyan részvenyest aki magára hagyva érzi magát a tőzsdefelügyelet és egyéb hatóságok által. Kérem hogy amennyiben ezt az infor.ációt mérlegelik, tegyék vissza a linket, vagy engedjék meg hogy a fórumtárs újra megossza. Köszönettel!
A ceget megszallta es elfoglalta a vezetoseg. Fizetik maguknak az evi 2-3-4x wellnesst Kehidalof@szon, ahova a reszvenyesek a vilag vege helyszin miatt, meg azert, mert a leheto legtobb adminisztrativ modszerrel akadalyozva vannak a jogaik gyakorlasaban, el sem mennek... A kamu akvicizio es kamu osztalek evente belengetve, de a vaskos vezetoi fizetesek felvetelen kivul a vilagon semmi sem tortenik egyik ugyben sem, elorelepes 0. A teljesitmeny megnagyobb 0.
NUTEX mindenkinek