sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Sajnos tegnap nem kaptam már 1495-ön, pedig összekapartam az aprót is. A mai nap nagyon szép lett, a PE-hez képest a forgalom is jól alakult. (plusz ment a MOL és az Alteo is, ritka jó napja volt a portfoliómnak.)
OK, értem. De én akkor sem látok semmi olyan változást a cég körül ami ekkora csalódottságra adna okot! Persze tény, hogy volt egy nem kicsi balfaszkodásuk a részvényvásárlással, de ettől még a cég számai és kilátásai kb ugyanazok.
Dehogy adtam... Egyszerűen a lelkesedés veszett el hogy nem lesz az a cég, amit vártam tőle. Valóban szoktam követni emelkedéseket, mikor valami tényleg emelkedik. Most arra legyek lelkes, hogy nagy nehezen talán visszatérünk arra a szintre, ahol fél éve volt?!
Tudom, hogy arra írtad, mint ahogy azt is, hogy pár héttel ezelőttig leglelkesebb "szurkolóként" Te voltál aki másodperceken belül beírtad ha egy fillért is emelkedett, azóta meg elég látványosan csak azt lesed hogy mikor esik, öntik, stb. Elég nehéz szabadulni a gondolattól, hogy eladtál belőle és próbálod a hangulatot kelteni az alacsonyabb árfolyamért. Nincs ezzel baj, csak jelzem hogy túl feltünő. Ezért kár volt új topicot csinálnod.
PANNERGY - moderalt