Adókedvezmenyt kap és az osztalékot is megtartotta. Rengeteg kp szintén a cegben. Erre a részvényesek mit kaptak? Befektetésük értéke majd megfeleződött. Ez nincs rendjén. Pénz ott veszteség meg itt.
Valóban jót írt Eszter. Nem a befektetők kapták hanem a cég. Kisbefektető csak kétféle képp nyerhet. Vagy árfolyamnyereséget realizál vagy osztalékot éveken keresztül. Erre se osztalék és egy indolkolatlan baromi nagy árfolyam zuhanás a fizetségünk. Nincs ez így rendjén.
aranyosak voltatok a közgyűlésen és higgyétek el mindenben teljesen igazatok volt, amiket mondtatok és felvetettetek, minden teljesen helyénvaló volt és releváns - de fogadjátok el, hogy ez nem a mi játszóterünk, hanem másoké
ha hisztek a tehetségükben, üzleti érzékükben, és abban, hogy nem szeretnék kisemmizni a kisbefektetőket, akkor érdemes érdemes maradnotok - ha pedig nem hisztek benne, akkor tovább kell állni, mert semmi nem ér annyit, hogy az ember folyamatosan idegeskedjen a befektetései miatt - és ezt nem azért mondom, mert vásárolni szeretnék - ha kevés lesz eladó pakk, akkor is venni fogom, csak több idő kell majd hozzá
én ezt tényleg úgy fogom fel, hogy azt a pénzt, amit ingatlanra költöttem volna, azt hoztam ide, mert én nem értek annyira az ingatlanokhoz, mint ők
most érzem magamban az energiát, hogy újra írjak azokra a felvetésekre, amikre már sokan írtunk sokszor
azért nem ment át az 1 Ft osztalék sem, mert a cég beruházásokra szeretné költeni az összes rendelkezésére álló pénzt
akiknek ez nem tetszik, azok éppen ezekben a percekben is adják el a papírjaikat - ez látszik a kereskedés természetén
akiknek pedig tetszik, azok ezekben a percekben is vásárolják a részvényt - de nem kell kapkodniuk, mert az eladók türelmetlenek és egy hatalmas vagyonnal rendelkező, 1000 Ft feletti BVPS-sel bíró, várhatóan 2026-ban 180 Ft feletti EPS termelésre alkalmas cég részvényét adják 700 Ft alatt - nekem máshol kéne pozit zárnom, de ha sikerül a következő hónapokban, akkor én itt vevő leszek - 50%-os bővítést tervezek, de miattam nem fog emelkedni az árfolyam, mert mindig csak annyit fogok venni, amit el akarnak adni mindenképpen - mint ahogy írtam, a mostani vevők sem sietnek, mert ha sietnének, akkor emelkedne az árfolyam
Én a bejelentés pillanatában kétkedve fogadtam, és írtam is hogy irreális a 130 forint osztalék, örüljünk a 60- 80 ft lesz. Hát nem lett annyi sem😠 Bár nem sok darabbal voltam benne, kis bukóval azonnal dobtam még jóval 700 fölött. Ide még egyszer 500 ft fölött nem fogok beszállni, van néhány jobb részvény , aminél még nem tiporták sárba a bizalmat!! Igen ,dobja a sok csalódott kisbüfi aki osztalékra hajazott Viszont nem szívesen vásárolnak komolyabb szándékú nagy befektetők sem ilyen gazdasági bűnözők által irányított cégben mint ez a jellinek!! Egy részvény iránt sokkal nagyobb latba esik a korrektség a bizalom, mintsem a cég értéke!!! Na ezt most alaposan a földbe döngölték!!!
Appeninn Holding Nyrt.