haverok kiszálltak, vissza akarták venni olcsón:) tényleg nem egyeznek a nagyok,de ha ez így lenne akkor ezzel csak a saját helyzetét rontja mert a kicsik közül is többen mehetnek el jellinek ellen szavazni. úgy látták,hogy nagy az elégedettség itt is és elébe akartak menni,hogy a közgyülis leszavazásnál legyen meglepi.
Delta 4ig Vertikál Akko De még opus is innen 500-ról hamarabb lesz dupla mint az app mostani 800-rol!!!! Itt ez a mocsok banda úgy szétbaszta a bizalmat hogy aki gondolkodott benne vesz ,az messze elfelejti!! Illetve akinek volt az eldobja ,mint láttuk múlt héten!!!
Maximálisan egyetértek veled, reggel én is ezt tettem közzé, most már az lenne a legjobb, ha nem lenne osztalék, de azt látnunk kell nekünk kicsiknek, hogy a céget irányító nagyok együtt vannak és egy irányba húznak. Egyébként aki közép illetve hosszabb távban gondolkodik, mondjon egy másik olyan részvényt, amiben 1 év alatt benne van a dupla lehetősége. Kíváncsian várom a tippeket.
:) Beze, ez egy jó cég. Ha lesz osztalék, ha nem, menni fog előre. Miért kellett így bejelenteni? Nézzük a bejelentés körülményeit: Elméletileg a közgyűlési meghívót követő 8 napon belül lehet javaslatot tenni. Ez lejárt, mégis úgy érezte, hogy ebben a feszített és labilis piaci hangulatban egy hosszú hétvége előtt kavicsot kell dobni az állóvízbe. Szerintem ki akarta rázni a spekulánsokat (akik az osztalékrallira vették a papírt), és / vagy jó beszállót csinálni valaki(k)nek...
ráadásul határidőn túl az alapszabálynak ellentmondva... V. 4) Azok a részvényesek, akik a szavazatok legalább 1%-val (egy százalékával)rendelkeznek, ¬az ok megjelölésével - írásban kérhetik az Igazgatótanácstól, hogy valamely kérdést tűzzön a Közgyűlés napirendjére, továbbá a napirendi pontokkal összefüggésben határozati javaslatot is előterjeszthetnek. A részvényesek az előbbi jogukat a Közgyűlés összehívásáról szóló meghívó megjelenésétől számított 8 (nyolc) napon belül gyakorolhatják. tehát ha nem veszik figyelembe ezt a javaslatot mégsem emiatt, akkor is szavazhat nemmel és ugyanott vagyunk mintha nem csinált volna semmit
Pont ezért lettek felnyomva. Emellett a SZIT kötelezettségek kapcsán sem ártana egy pontos képet kapni, hogy pontosan meddig kell az adózott eredményt valamilyen módon felhasználni. Reméljük hamarosan választ kapunk mindenre.
én egyet nem értek a hülye fejemmel, hogy minek kellett ezt külön bejelenteni? megvannak egy közgyűlésen a napirendi pontok, mint egy lakógyűlésen (ilyenen már voltam, tőzsdein még nem, de egyszer elmennék egyre) szóval ott vannak a pontok, aztán kgy-en szavaznak róla ha leszavazzák hát istenem oké, nincs osztalék, ennyi, többség dönt ezek után az lenne a hab a tortán ha mégis megszavaznák...tudom hogy ennek kb 1% (se) a valószínűsége, na de akkor aztán az lenne a hab a tortán manipuláció a köbön
a végkimenetelt illetően szerintem is mindegy ki megy, viszont a vélemény nyilvánítás miatt nem. a szavazatával is elmondhatja a véleményét,de leginkább szóban és rá is tud kérdezni,hogy miért volt jó ( ha egyáltalán okés volt) ez az utolsó pillanatos közzététel? mi van a meghirdetett ingatlanokkal? mi az elképzelés a sok manival,most tényleg várnak,hogy hátha beesik trumpvám miatt:)) valami olcsó szutyok? egyáltalán meddig ülhetnek a pénzen?
lehet igazad van, kár ezen fárasztani magát az embernek... azért eljátszadoztam a gondolattal, mi lenne ha... meg azzal is hogy felnyomni őket...lehet mindent csinálni én értem, keresztbe kasba javasolni és mást javasolni, legyen osztalék, ne legyen, stb..DE ! ami csütörtökön történt az felháborító , kereskedési időben hosszú hétvége előtt ilyet csinálni...engem ez nagyon zavar hogy ilyeneket meg lehet tenni büntetlenül
nyilván most megint fogom kapni a mínuszokat, de azért leírom, amit gondolok - nem biztos, hogy jól gondolom, majd meglátjuk pénteken:
az én véleményem az, hogy teljesen mindegy, hogy ki megy el a közgyűlésre, mert a nagyobb tulajdonosok már tudják, hogy mi fog ott történni - engem kétségbe ejtene, ha csatározások lennének közöttük, mert az szvsz nem lenne jó a cégnek - széthúzásban nem lehet céget menedzselni - ha ellentétek vannak közöttük, akkor azt először kezelniük kell, de nem a nyilvánosság előtt szvsz - szerintem itt már nincs ellentét közöttük, vagy legalább is nagyon bízom benne
szerintem a cégnek az lesz a legjobb, ahogy a nagyobb tulajdonosok szavaznak az osztalékról - ők ismerik a cég lehetőségeit és a cég előtt álló akvizíciókat
ha Te vettél ebből a papírból, akkor rájuk bíztad a pénzedet (tudom, hogy a menedzsmentre, na de no)
Appeninn Holding Nyrt.