Számos cég esetén láthatunk/- hattunk erőteljes árfolyammozgásokat a vrárt osztalék összegének/ ill mértékének változása után. Sajnos nem voltam még ilyen közgyűlésen de kíváncsiságból idén szándékomvan elmenni rá. Licit lesz ebben?!?! Az is izgalmas aki most veszi az ismerheti már a közgyűlés elé kerülő anyag ide vonatkozó részét, tehát ha lényegesen változik a kgy által megszavazott mérték akkor irány dél...
Usa napközben is már nagyon csúnya volt mégis szembe ment a piaccal. 120 ft részvényenként nagyon jó 990-ért. 1200 körül van az én ingerküszöböm jelenleg, az alatt nem nagyon akarok megválni tőle, talán ha egy covid szintű rotty lesz, akkor lesz alternatív helye a lóvénak.
Ha Trumpi vámot tud kivetni az európai ingatlanokra meg az osztalékra akkor biztos. Logikusabbnak tűnik, hogy a menekülők idehozzák a pénzt. Azért ha esik itt többen beállunk vételre, legalább is a mai nap ezt mutatta.
Egy részlet, egy interjúból, amikor Jellinek tulajdonos lett az app-ban, végig az indotek nevében beszélt. -"Egy ideje amúgy is ki akartunk lépni a tőzsdére, hiszen jó forrást teremt a további növekedésre, ha intézményi vagy kisbefektetőktől vonzunk be tőkét." - Ez még később jön szerintem, amikor már az appeninn elérte, a megfelelő árazást.
Appeninn Holding Nyrt.