Bátrak az eladók azt kell mondjam.! Osztaléktól függetlenül az éves eps kb 110-130 ft körül mozoghat. Amennyiben tovább akvirálnak akkor ez természetesen növekedni fog. Hát az a helyzet hogy ezt pedig nem 890 forinton árazzuk... Az idő meg fogja mutatni!
Van még otthon pár visszaváltatlan üveg, már mindent betoltam ide , de este beváltom és holnap veszek rajta még pár darabot, remélem segít majd az árfolyamon.:)
Igen 900 és 902 - n volt bent a megbízása, de türelmetlen volt. Szerintem elkapkodta, majd meglátjuk, hogy jó döntést hozott-e, kellenek a pakkcserék az emelkedéshez, nincs ezzel semmi baj.
kb. 40 k a vevői oldalon, de itt általában a vevők szándékosan nem jelenítik meg a nagy pakkokat, mert az egyből felhajtja az árat. Én bizakodó vagyok.
Ez még nem sok eladó rv., a vevők várják, hogy szaporodjon az eladásra szánt mennyiség, és villámként csapnak le amikor már megfelelő mennyiség összegyűlt, mi meg csak lesünk, hogy már megint új csúcsra mentünk.:) Ez nem Richter féle öszvér, hanem fényes szőrű paripa, amely hegyről hegyre ugrat a völgyekben meg szépen legelészik, hogy erőt gyűjtsön az újabb hegy meghódításához. :) Most már egyre idegesebb, már fújtat, kaparja a földet, bendő tele, készen áll, már csak a jelre vár.:)
Appeninn Holding Nyrt.