Az éves jelentést meg fogjuk kapni április 4-én az összes többi előterjesztéssel együtt, mivel ezt is jóvá kell hagynia a közgyűlésnek. Annyi szőrszálhasogatás van a dologban hogy az április 4-én előterjesztett jelentés az hivatalosan még csak jelentés tervezet, akkor válik véglegessé miután a közgyűlés hivatalosan is jóváhagyta.
Ahogy HighYield is megmondta tegnap, erre láss csodát, ma jött róla hivatalos tájékoztatás. Appeninn Nyrt. telefonszám: +36 (1) 34688691022 Budapest, adószám: 11683991-2-41 Bég utca 3-5. http://www.appeninnholding.com Tájékoztatás Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1022 Budapest, Bég utca 3-5.; Cg: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) a Budapesti Értéktőzsde Általános Üzletszabályzata Második, Bevezetési és Forgalomban Tartási Szabályok Könyvének 20.4. pontján alapuló tájékoztatási kötelezettségének eleget téve az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Befektetőket: A Társaság befektetői kapcsolattartója 2025. március 21. napjától Hodován Kíra. Elérhetősége: Telefon: +36 30 743 5471 E-mail: befektetoikapcsolattarto@appeninnholding.com Budapest, 2025. március 21. https://bet.hu/newkibdata/129216032/Befektet%C5%91i%20kapcsolattart%C3%B3.pdf
Ez ügyben már kommunikáltunk a céggel, hiszen úgy nehéz lesz a szit szabály szerint eljárni 4.-én ha az alapszámokat nem közlik le. A 25.-ét pedig nem én hanem ők jelölték meg éves beszámoló közzétételének! Maradjunk annyiban hogy transzparencia ügyében lenne hova fejlődni a cégnek...
Ott látni fogunk még 4-5 főbb mérleg és ek sort, meg a javasolt osztalékot. A mértéke és a hozzáfűzött kommentek árulkodóak lesznek. Ha az előbbi 120 Ft felett lesz, akkor csak az lesz érdekes a közgyűlésen, hogy milyen beruházás várható.
Ez a mostani árfolyam egy 90 Ft-os eps-t és olyan 50 Ft-os osztalékot feltételez, tehát kb worst case scenario-t áraz. Eredmény oldalról nehezen értelmezhető a H1 tükrében, ezért előrerohanásról azt hiszem nem beszélhetünk. Amúgy ha jön a papírforma és a 120-as eps, de az osztalék hiánya miatt marad 1000 alatt, akkor az idei likviditásom 100%-a is ebbe fog menni.
Appeninn Holding Nyrt.