épp most néztem mennyi van már...hááát kicsit elállt a szavam, nem is a darabszámtól, hanem hogy mennyit ér a pakk. persze már hetek óta csipegetem és közben emelkedett is Valiz meg Lol is vettek belőle azt tudom
Vételi nem épül utána, viszont az sokatmondó, hogy valaki belerántott 50k-val, eléggé türelmetlenül. Speka megrántás a vételi oldal miatt nem valószínűsíthető vagy ha igen, akkor ráb@szott.
Kedves Lizi a 3. pontoddal nem értek egyet, abban egyetértünk, hogy egy nagyobb korrekció kialakulhat, viszont a dagonyát vitatom, a pénzzel kezdeniük kell valamit, tehát be kell fektetni és kész tényeket kell a részvényesek elé tenniük a közgyűlésig, tehát én gyors visszaépülésre számítok. Hozzáteszem nagyon sok fog múlni a kommunikáción is, habár abban elég fukarok, az utóbbi fél évben semmi hír nem jött tőlük a projekttársaságokon kívül. Erre viszont van egy jó közmondás " Alamuszi nyuszi nagyot ugrik".:) Én továbbra is azt mondom, hogy a törvény szerint fog eljárni, ki fogja fizetni amit ki kell fizetnie, és bónuszként még kapunk egy termelő ingatlan projektet is. Ha már mindjárt Húsvét , akkor pihenjen az APP nyuszi és akkor ugorjon amikor kell.:) Na elég a pénz keresetből, vár a munka. :(
Appeninn Holding Nyrt.