Nekem a lényeg, hogy nagyságrendileg megtaláljam a 3-as szakasz végét, hogy ott kiszállhassak és a 4-es végén a lokális alj közelében újból visszaszállhassak. 😀
ezt már szombaton is beírtad és akkor is ki lettél segítve mint most. 2022 nyarán megszűnt a Rahimkulov testvérek Kafijat Zrt.-ből és MGTR Alliance Kft.-ből álló részvényesi csoportja. https://www.ceginformacio.hu/cr9315729803
Ezzel én is megelégednék, egy jó 1200 feletti árfolyammal, megspékelve egy jó kis osztalékkal, aztán jövőre induljunk fel egy szinttel feljebb. De azért egy jó kis rakétázásnak nem lennék az elrontója! Nyugodtan emelkedhetünk az űrbe is! Már tekintettel arra, hogy a közkéz lassan egyenlő a nullával.
Tehát ,ha és amennyiben a chart mükszik,amire persze nincs gari, akkor 1 év múlva kb 50%-al magasabban is lehetünk megfejelve egy osztalékkal. Nem lenne rossz. De én a felével is megelégednék és ezt hozza a kövi 3-4 évben. Magasak az igényeim?
Papa! Szeretnék gratulálni neked a munkádhoz, ha már egy jeles sokszor kárörvendően emlegetett árfolyam értékhez értünk. Én összeteszem a két kezemet, hogy te itt vagy és imádkozom azért, hogy még sokáig a fórumon ügyködjél, adjon neked a Jó Isten ehhez egészséget és sok-sok türelmet, azt meg külön kérem a JÓ Istentől, hogy a hozzám hasonló földi halandók hülyeségeit lehetőleg vidáman el tudd viselni. :::::))))))))))
igen ott elírtam, mert átjavítottam a hsz-ben, de az évet nem! Bocsi, de látom résen vagy!! 👍 Levezetem, mert látom azért nem teljesen tiszta. Először az 1162-s szintet írtam oda, de nem ez volt a kérdés és "átszámoltam" 950-re, de az évet nem javítottam át a hsz-ben! Elnézést!! Helyesen így néz ki a piros idővonalon: 2026/02/1162 és 2025/02/769.1 ( piros függőleges vonal aljánál , de csak a kék címke/dátum látszik 2025-02, mert mögötte lenne a piros dátum, de takarják egymást) Ebből jön ki, de nem számoltam, csak az idővonal szerint néztem a ~2025/08/950!!! Azt viszont látom, hogy még mindig nem érted, mert a két idővonalat összekevered és ezt nem lehet! A kék 936 az nem piros és a kék értékekhez lehet kötni. Tehát ha a kék szinteket nézed, akkor ne keress összefüggést a pirossal, mert időben távolabbi célja van! Mehetünk a kettő között is, de akkor is külön idővonal, tehát nem ugrálhatunk csodálkozva, hogy miért van eltérés a kettő között! Ami érték/dátum nincs feltüntetve, mert nagyon zsúfolt lenne, azt úgy "találhatod" ki: Vagy a szaggatott kék, vagy a szagg. piros emelkedő vonal mentén, ahol metszi az árfolyam szintje és a függőleges szaggatott vonalat, ami az időt mutatja meg alul. Fordítva: Meghúzod a függőlegest a kívánt dátumnál és ahol metszi a szaggatott vonalat, leolvasod a vízszintes alapján az árfolyam értékét! Nem bonyolult, csak annak látszik! Ha rossz a 100%-s célár számításom, akkor az egész kuka, mert az lenne a lényege és akkor én tévedtem...! Vagy megváltozott közben a trend, funda, valamiért! sacc/kb. :) Mondjuk ezeket a vonalakat csak a charton, élesben lehet pontosabban meghúzni, a monitoron nem.:)) ..én meg nem vonalakkal, hanem számításokkal szerkesztem ki. Bárhova tudok tenni metszéspontot, de csak az ellenállások és támasz szinteket veszem figyelembe, ez sem kis munka összességében! Ha eltérünk az iránytól, akkor újra terv, de csak a kéket lehet áttervezni!!!! A piroshoz nem lehet nyúlni, csak "csőd" esetén, 130-s árfolyam alatt! :)) Itt az eredeti idővonalas, de takarják egymást a dátum címkék alul! Ezért készült egy "kinagyítás" változat, amit láthattál. r748 Max750 App/W https://ibb.co/jvjtS9C4
Appeninn Holding Nyrt.