Lassan feltankolok ebből a szépségből, átcserélem a teljes portfolióm Appra, megpróbálok bízni egy szép osztalékban, remélem megszavazza majd a vezetőség.
Sokat eladhatott az lejtmenetben, nagyon megváltozott a stílusa, csak erre tudok gondolni. Szépen araszolgatunk, 2%-ra a csúcstól, részemről all-in van, csak akkor adok el ha valami nagyobb beruházásra kell a lóvé. Jobban fial, mint sok más, bár biztos van jobb befektetés is.
Kicsit túlvállalta magát szerintem, úgy hogy meg lehet érteni, de azért uncsi és idegesítő is! Régóta van már app-ja és nem mondom kétszer sem, hogy valami "határidő" is idegesíti. Hitel, vagy egyéb dolog...
Nem sokáig lehet itt venni, elég egy horgász nyelven mondva méretes versenyző és 700 fölött vagyunk.Ha meg kapitális hal akad a horogra, akkor ki tudja, hol állunk meg. :)
Bocs , hogy emlegettem ebben a topikban, ő a másikban szokott aktívkodni. Csak furcsálltam, hogy amikor zuhan 4 forintot, akkor folyamatosan sír, mint akinek nagyon fáj, amikor meg vágtat :), akkor meg nem lelkendezik, ez így egyoldalú és unalmas. Lehet nem bírta tovább és eladta. :)
Appeninn Holding Nyrt.