Igen, túllőtték, ahogy már akkor mondtam, ami nem jó! Elment a 162%-ig, de ez nem volna probléma, mert "ott a helye", csak nem volt közben támaszték", ahol kellett volna! Ilyenkor általában visszanéz a 100% környékére. Ott van az új erős támasz! Ha sikerülne előtte konszolidálódni, akkor léphetne már tovább. A régi charton meglátni, hol a 100% 🐧, nem teszek fel újat, jobb így... :)) (Alatta már gázos a helyzet! )
Nem áll jól a tervhez képest! Késésben van! A füles bögrét megcsinálta ahogy kell és a zöld célsávot is szépen betöltötte. Egy kicsit kezdi túlzásba vinni a konszolidálódást és rajzolódik egy fej váll formáció! Ez egy utálatos állat" :) Most kellene rövidesen pattani, vagy leszédül! Kétszer lepattant a következő felső szintről, de ez nem volna baj, mert egyszerre nem lehet mindet betölteni. Viszont a tökölést kezdi túlzásba vinni, ez látszik a kialakuló alakzatból is! Egy pattanás sem tuti még, mert a jobb váll a levegőben van! Túl kell menni a fej magaságán! Ez lenne a következő feladat, de hír kell hozzá, mert itt már nem segít a topikos felduma! Lefelé pedig a csati alja, 460-450 támasztana! Nem nagyon figyeltem mostanában, röviden ennyi! OPUS/D https://ibb.co/3NgkX1t
A cél év végéig 600-650 sáv. Szerintem jan. elején elég lesz az aktualizálás, de ha változás van - amit farkasfu lát/tud - akkor kérjük a friss chart-ot.
r686 Egyes emberek megint csinálják a feszkot..! Megszerkeszti a chartját és azóta 666-ra várja, ahogy mutatta is! Vagyis eladta és most más véleményen van, mint előtte? :))) A többi pedig a rizsa hozzá! Majd ha visszaveszi, akkor megint máshogy vélekedik? Ezt miért nem lehet csendben megoldani??? Miért kell hozzá a paráztatás? hmm
Akkor jó! Nem szabad betonfalnak venni a 61.8-s ellenállást! Simán túllőhetik, majd vissza alá, de a pingi felette, az csak karácsonyra kapja meg a fürdőruháját! Majd jövőre ugrik a vízbe csak (t. szerint..)!
Appeninn Holding Nyrt.