Na..hát nemigen tudták itt mirol beszélek....mind1...elutaltattam az osszes pénzem mashova...a nyugdijjam utalasat is elviszem...kinait megettem..már a presszoban vagyok haverral..kinaiba is meghivtam, még nem volt soha..
Ha az MNB kamatot csökkentene, azt is figyelembe kell vennie, nehogy túlságosan kicsire vegye a magyar kamatelőnyt a nagy jegybankokhoz képest, amilyen az amerikai Fed mellett az EKB. Ha tehát felerősödik legalább a remény egy EKB-kamatcsökkentésre, az utat nyit Budapesten is.
Csütörtökön délelőtt mégélénk, nyugaton olykor erősebb DK-i széllel további enyhülés érkezik. Délután országszerte mérséklődik, legyengül a légmozgás.Általában erősen felhős lesz az ég, de a nap folyamán, az ország déli és középső tájai felett, kis körzetekben, átmeneti időszakokra vékonyodhat, szakadozhat a felhőréteg. Elszórtan időszakosan kisebb esők, szemerkélés is előfordulhat a nap folyamán, de tartós, jelentős eső nem valószínű.A kevéssé szeles tájakon bizonytalan mértékű párásságra, ködfoltokra is számítani lehet.A déli országrészben az évszakos átlagnál több fokkal magasabbra emelkedhet a hőmérséklet, miközben északon is enyhül, de lassabb tempóban.
Ugyan a ma látott 17 százalékos árfolyamcsökkenés 2018 óta a legnagyobb egy napos esés az AMD részvényeiben, de ezzel a mai eséssel mindössze január 9-e óta nem látott szintre esett vissza az árfolyam.
Igen,finom volt, mazsola is van benne.Van ma is tippmixem de superheinz 10ft os alapon Raus Ur..majd felrakom csak korai ebedem volt azt leugrottam egy froccsre.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi