Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az Ethereum egy nyílt forráskódú, nyilvános, közösségi, blokklánc alapú, elosztott számításokon alapuló számítástechnikai platform és kriptopénz/kriptovaluta, mely okosszerződéseket is támogat. :) Én binance-en vettem euróért. Revolut pay-jel. Aztán tárcába raktam.
Nem teccik amiket olvasok, beteszek pár dolgot az utóbbi napi Investo posztokból: Tovább nőtt az elkövetkező időszakban költségcsökkentés céljából leépítéseket bejelentő meghatározó német cégek listája. Előbb a Volkswagen-csoporthoz tartozó Audi jelentette be, hogy több lépcsőben jelentősen csökkenti németországi munkavállalói számát, majd egy nappal később a Siemens adott ki hasonló tartalmú közleményt, amely alapján a vállalat világszerte több ezer főt bocsájt el a következő két évben. Roland Busch, a Siemens-csoport vezérigazgatója már ősszel bejelentette a leépítéseket konkrét számok ismertetése nélkül – ezt egészítette ki most a vállalat friss közleménye. Az elmúlt 12 év legalacsonyabb szintjére süllyedt az amerikai fogyasztói bizalmi várakozás. A Conference Board által mért fogyasztói várakozás a következő 6 hónapra csaknem 10 ponttal 65,2-re csökkent a Trump-adminisztráció emelkedő vámtarifái közepette a magasabb árakkal és a gazdasági kilátásokkal kapcsolatos aggodalmak miatt. Egyesült ÁllamokA munkahelyi leépítések bejelentése csúcson. A hedge fund-ok az elmúlt két év legalacsonyabb szintjére csökkentették a Magnificent 7 részvényekkel szembeni kitettségüket! A Nike $NKE a Covid kezdete óta a legalacsonyabb záróértéken fejezte be a napot. A kanadai kisvállalkozói szentiment történelmi mélypontra süllyedt, megelőzve a Covid, illetve a globális pénzügyi válság kitörését, valamint szeptember 11-ét is! Nem is folytatom, ma is piros minden....
Minimum 3K! Az alatt nem eladó! 😊😊😊 Közben ff is frissítette a térképet, remélem kilövünk pár pingvint felfelé! https://ibb.co/XZBXtH2j Köszi farkasfu! 😊
Szintén zenész! A MOL TL70 certik 40% pluszban. Ricsi certiket mivel nagyon régóta tartom, hiába vásároltam őket 10.300-nál, mostanra alig van 5%... SP500 szépen elindult viszont lefelé. Nem baj, hogy eladtam hétfőn! :)))
A MOL nálam megelőzte a ricsit, már jelentős pluszban vagyok. Ricsinél meg beélltam 10450-re vásárolni. Jaj, de szomorú ez. Egyébként euroban van ricsi és otp certi is. otp-nél nagyobb a választék.
Deviza a legveszélyesebb , főleg ha még elkezd valaki forexezni is .. Oroszrulett . Anno mikor Nedden feldobta a témát igyekeztem a topik egy részét lebeszélni róla.. Meg kellene tanulni nyugton maradni sok embernek , ne legyen a kényszeresesség rabja , hogy minden nap csinálni akar valamit . Aztán ha ott a lehetőség meg vagy nem veszi észre az idegtől vagy nem lesz miből.. De nem az én dolgom csak gondolkodtam 👀🥷🏼
Certi akkor jó ha hirtelen történik valami. A valaha volt legjobb üzleteim egyike, mikor már 430 környékén jártunk elkezdtem venni az eurhuf certit és jött is hamarosan a virág Barnabás felé bejelentkezés Amerikából, hogy vész kamatemelést hajt végre a jegybank. Gyakorlatilag pillanatok alatt dupláztam meg a pénzem, ha jól emlékszem a legalja vételem 90 Ft környéke volt és 220 felett lehetett adni a certit a bejelentés után:D
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)