Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pontosítok, nem törte le, csak alá szúrt. Ha engem kérdezel 29 alá megy, 28.8-9-nél ha nem fog fordulni nagy bajba kerülünk. Nap elején vettem tl26-ot, de inkább eldobtam mínusszal. Várok. Ami van 2000 db azzal még jó vagyok, de ha 28.8 alá megy akkor megint nehéz döntés lesz ... Xagusd végig amiről beszélek, csak hogy ne értsük félre egymást
Szigethalmon laktam 2 évet! XIII. u 4...Saját stég :) Kösszi a tippet! Most nem lépek, kivárom a pénteket! De hála...((A paradicsom magasabb mint a szilvafa :))
Nekem kicsi a kertem, de a kertem vége a Duna. Nincs is kerítés. Paradicsom csak hobbi, de kipróbáljuk most az aszalást. Késő szilvánkat is sikerült kimagozva aszalni. Pokoli a hőség! Tényleg erre jó. De a Balatont is ismerem. Balatonberényt, keszthelyi öblöt. . Tippem most a türelem. A hét második felében nehéz adatok jönnek! A ma éjszakai vagy nekünk hajnali NVidia a kezdeti lesz. AUD/USD elég longos Commerz bank 150- ről esett 68- ig .utolsó pániknál) Turbo Long37 Most már 100 felett van újra! Szűk stoppal jó lesz ez még. Commerz tl37 szőröstül bőröstûl felfalta a Magyar papírokat. Ettől függetlenül diverzfikálni kell. Ezért veszek indexeket. BUX turbo lomg 66 tágabb stoppal pompás eszköz lenne, ha a MOL , Telekom is végre nem kínlódna. . Részvény MOL, Akko, App, de külföldön is nézegetnék Coca Cola, Unilever, Telefonica . Fém arany tl 20 ha nincs más eszközöd. Ezüst a labilisabb. Aranyba én ugye 0-24ben kereskedem. Megbízásokat raktam be. Pl. Vétel 2487 sl 2483 TP 2497 Vétel 2483 sl 2477 TP 2503 Vétel 2497 sl 2487 Tp 2513 Méretek nem nagyok 0.04lot de alvás közben vagy amíg a kertben vagyok ez bőven elég.
Törölt felhasználó2024. 08. 28. 17:20
A fix nem fix, a bónusz nem bónusz. A prémium nem akar telkes infláció+ prémiumot fizetni. A szuper MÁP meg nem szuper! https://www.portfolio.hu/befektetes/20240828/mi-tortenik-itt-ujabb-lakossagi-allampapirok-kamatat-piszkaljak-meg-706319 . Inflációt letagadják, kb. A Magyar állampapír helyett lassan minden jobb lesz. De legalább ne adnának ilyen hülye neveket a kötvénynek ami azt sugallja, hogy ez a biztos befektetés. . Veszek a tüzépen 30 köbméter osztályozott kavicsot. 3 év múlva jobban felmegy az ára mint ezeknek a fix, bónusz, prémium, plusz stb állampapíroknak. Na a rézről, cinkről, vasról stb. nem is beszélve.
Off? Én is figyelek, olvasok és várok! Ha van jó tipp kérlek osszátok! Közben én is kertészkedem, berryket próbálok termelni! van 50 áfonyám, 30 szeder, 20 málna 10 szedermálna. Füreden élek!
Várom a beszálló árakat. Arany 2500 alá ezüst 29.1 alá de a 29.2 is már jó. Elég nagy a bizonytalanság a piacokon. Így várok. Hajnalban a kínai nyitás ma is kitermelte a 20 l lazúrt árát és ecsetet, csiszoló szivacsot. Elfestegetem addig a kerti előtetőt:) A paradicsomom is beérett azt is aszalom. Gondoltam olívaolajban rakom el az 5 l olívaolaj árát a tegnapi kínai nyitás szponzorálta. BÉT felbosszant de levezetem a kertben. Legjobb a magyar piacra rá sem nézni, mert remegő kézzel csíkos, foltos lesz a festésem.
Beze! Szólj rá az ezüstre! A tegnap kapott Ricsi TL-em már dobtam pluszban. Jobb a békesség. OTP-n morfondírozok még, hogy nyissak-e rá shortot, de szerintem megvárom a holnapot. Ezüst meg igazán elindulhatna, nem szeretném az alsó pingvint megnézni...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)