tothjoco

Regisztráció: 2021-12-19 08:58:30

Hozzászólások száma: 875

Utolsó hozzászólás: 2023-01-30 17:10


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Magyar Állampapír tulajok hétfő, 17:10
Ez engem is érdekelne!
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:11
Csere ügylet volt!
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 07:45
Lehet hogy el kell adnom az egyik ingatlanomat. A lakás 56 nm2,Bfüred Csárda u 2. Haszonélvezettel terhelt, 77 éves bácsi lakja!  Magasföldszint, a lakás a Vörös templomra, SzTK-ra néz. Akár rendelőnek, irodának akár lakásként nagyon jó helyen van! Kuriózum hogy a házon már mindent felújítottak, szigetelt, még az erkély korlátait is a ház tartja karban. A 20 lakásra 16 millió kp is van a ház számláján. A tetőt a Telekom bérli...Átlagos állapot, füri ok, parketta jó állapotú. Fűtés 3,5 Kw Gree klíma. Vélemény?
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:51
Mondjuk azok a házak meg is vannak építve. Szerintem üdítő kivétel Veszprémben. Legalább van tároló és garázs! Többet láttam belülről. ok
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:37
Úgy hogy közben 2 nm2 tároló és nincs garázs!
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 13:40

Ugyanezt látom Füreden én is (kivéve panel).
 https://ingatlan.com/balatonfured-belvaros/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/33180978
Ez belül szinte hibátlan /elrendezés, hálóból nyílik a legkisebb szoba, Osztatlan közös, nincs saját hrsz. Nincs közös ktg így a házat szerintem kitaláljátok! Garázs szűk
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 12:12
Ugyanezt látom itt is! Valamiért a panelek most beragadtak. Valószínűleg félnek hogy lesz még játék a rezsivel (én attól félnék+soha nem vettem panelt mert nem szeretem). nemrég írtam hogy a 70 nm-es   paneleket 55-ért is hirdetik. Persze van aki 70-ért.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 12:08
A Hankook-ban voltam benn 5 éve! Folyamatosan fejlesztik, építik! Mondjuk beszarás ami ott van! És ha nem Vasmű akkor megtalálja más befektető. Jó helyen van.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:50
Nagggyon jó, köszi!
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:45
Ezt a 60%-ot csak kiszámoltad valamiből. Ehhez két szám kell:a vételi és a vélt eladási ár. Szóval akár Neked is címezhettem volna.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:25

Nem Lacikonyhának címezve de annyiszor hallottam az elmúlt években ezt az ennyit ér a lakásom dolgot. Sokan becsapják ezzel magukat. Az OTP is ér 18000 Ft-ot csak most nem annyiért kereskednek vele!
Minden annyit ér amennyit kifizettek érte. Múlt időben. (És a teljes összeget. Mert ha fél év múlva kapom meg a vételárhátralékot az akkor már nem annyi a mai kamatkörnyezetben.) Az hogy szerintem mennyit ér a mai helyzetben pont mindegy!
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 06:49

Miskolcon történt úgy 25 éve! A Jimmy Panzióban aludtunk. Egy hatalmas Jimmy kép volt az ággyal szemben. Meghatározó élmény volt. Jól kerestem akkor és még nem volt ennyire elterjedt a kártyával fizetés.Szóval mindig sok kp volt nálam. (Attól soha nem tartottam hogy kirabolnának). Elmentünk egyegyetemi buliba és elővettem a pénztárcámat, kotorásztam benne a pénzért.  A barátom oldalba bökött, hogy tegyem el mert ezeknek  itt összesen nincs ennyi pénzük. Tényleg könnyű volt az ismerkedés...
Viszont nincs az a pénz amennyiért ott élnék akár egy fél évet is.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:05
Ma is úgy gondolom hogy azt a pénzt kell befektetni ami az enyém. Imádtam mikor hitelre vettek valakinek pl. karácsonyi ajándékot. Aztán nem fizették. Aztán ment a behajtó és elvette a terméket. De szép ajándék.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:03
Pont ez a kitermelés az egyik kockázatos döntés. Mert azért ez egy sok összetevős buli.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 18:02
Mint írtam, biztonsági játékos vagyok! Ezek a lenullázós hitelfelvételek mindig tartogatnak veszélyeket. Főleg már 10-20 éves időtávon! Itt nem csak a gazdasági körülmények, de a magánéleti, egészségügyi állapot, véletlen szerencsétlenség is dugába dönt életeket. Ezt soha nem tudtam megérteni. És infláció ide vagy oda most is ugyanezt tapasztalom. Tudom hogy számtalanszor téma volt....bocsi. Az elmúlt tíz év a maga nulla közeli kamatkörnyezetével és az abból profitálók sikereivel teljesen kitörölte az emberek fejéből hogy volt 2008/9 is. Nem ezt várom, és nem is valószínű hogy hasonló történik. De...
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 15:02
Ez a vármegye ügy! Már így van kitáblázva a megyehatár. Jó kis lóvé lehetett ez a fővárúri kedvtelés....
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 15:00
Isteni gyrost ettem görög salátával +kávé+3 dl ananászlé 3300 Ft az Aranyparton a kikötő mellet! Mala Garden**** királyrák farok+óriás rántott husi (feleségem ette:)))grillzöldség  2 szóda 16E. Ez közvetlen vízparti jó szálloda étterme.  Nem szerettem siófokot de egyre jobban néz ki! És elérhető a vízpart. Mondjuk sok a "migráns"....
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 14:06

Ma Zamárditól Füredig körbeautóztam a Balaton-partot. (Házassági évforduló okán átmentünk Siófokra!)
1: Siófokon a kaja nem drága.
2: Elvétve látni eladó táblát az ingatlanokon! Minden évben körbemegyünk, megdöbbentő volt hogy ennyire kevés van. És folynak az építkezések végestelen végig. Akarattyán olyan sáros az út hogy 4 kerékre kellet kapcsolnom.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 08:32
Nem akarlak rábeszélni mert kényszereladás lenne, én biztonsági játékos voltam világ életemben, én ezt tenném!
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 08:27
Egyetértek Fire véleményével! Az itt lévők többsége biztos hogy szállt már ki nagy bukóval befektetésből. De nem szabad kockáztatni, főleg ilyen fiatalon. Megreccsensz anyagilag és lelkileg is! Van amikor nyelni kell egyet és tovább menni.

friss hírek További hírek