Pl. A MOL-nál sem látok növekedést. De ha a héten bejelenti, hogy fizet 250 Ft osztalékot, akkor a jelenlegi ára tuti meg fog emelkedni. Hogy meddig emelkedik azt nem tudom, de, hogy a mostaninál több lesz, abban biztos vagyok.
Konkrétan az OMV esetében csupán azt fogja igazolni, hogy Isharnak, 5000-nek, meg aki OMV-t tartott vagy vett, amikor a Morgan 6 euróval visszavette a célárát az okos volt!
Nem akarom elviccelni a dolgot, de Vonovia, Bayer, Douglas, Solana ETF nagy bukóban vagyok. Jelenleg ez a helyzet. Bárki, bármit mond ezekről, az rajtam nem segít. Én tudok csak magamon segíteni. Kicsik vagyunk ahhoz, hogy a színfalak mögé lássunk! Én csúsztam a pöcegödörbe, nekem kell kimászni belőle.
A részvény árának növekedése a lényeges és ezt viszont látod és látni is fogod, legalábbis 48 €-ig mindenképp - szerintem. (Aztán lehet, hogy tovvább is.)
Omvnál a nettó osztalék nem 12%. Omvnál nem látom továbbra sem a növekedést ( ettől persze még rám cáfolhat). Nem szállok be olyan cégbe ahol nem látom a növekedést.
A Der Aktionär egy erős kontraindikátor. Tuinál is mindig a mélyponton javasolta az eladást a csúcson meg a vételt. Ha rájuk hallgattam volna már vagy 100% minuszban lennék.
Eurós részvények vitasarok