csak Utalás érkeztetés szerepel a Történet menüpontban, az értéknap az a mai 12.14. lehet akkor ma vagy holnap vásárolnak automatikusan baba kötvényt?... hmm mindegy, várok, ha hétfőn se történik semmi, akkor betelefonálok. köszi
Start számla? Ott csak beutalod, ők megveszik belőle. Baloldalt a "Történet" alatt láthatod is, hogy adott nap utalás érkeztetés, pénzszámla kifizetés, 203x/S_BABA vétel.
Olyan kérdésem lenne h az alábbi mikor történik meg? 2 napja utaltam rá és meg is érkezett szinte azonnal, de azóta is ott áll csak? Mikor kerül befektetésre? vagy nekem kellene befektetni? (de ha én akarom befektetni akkor a szabad pénzt nem látja, inaktív, csak átutalás vagy a bankkártyas fizetés az aktív) "A Start-értékpapírszámlára befizetett- és az esedékes kamat összegek befektetése: A számlára befizetett, illetve az évente esedékes jóváírt kamatok összege a Kincstár által automatikusan a megfelelő Babakötvény-sorozatba kerül befektetésre."
Hát igen, egy hete vettem IBB1.DE ETF-et (US treasury bond, 7-10yr, EUR hedged), ami azóta ment 2%-ot. Szerintem még menni fog felfelé, de ez olyasmi, amin akár bukni is lehet. Erste bázis várhatóan egyre kevesebbet fog hozni jövőre, de azzal meg bukni nem lehet. Elméletileg lefelé fognak menni a hosszú hozamok, és akkor hosszú kötvény alapok jók lehetnek. Pl ez az Erstés: HU0000707716 ERSTE Nyíltvégű XL Kötvény Befektetési Alap, de ezen is lehet akár bukni is, ha rosszul alakulnak a dolgok. Nem egyszerű ez.
Sikerült megnyitnom az új MÁK-os TBSZ-t a 2028/O-nak... nem volt sima menet, nyilván mert 2019 június óta nem csinált ilyet náluk kb. senki... ügyintéző először rá akart beszélni, hogy inkább adjam el a papírt, de a főnököt odahívva ketten végül megoldották.
Én a kamatokat, meg új pénzt sem rakok már biztos Pmáp-ba , meg ekkora kamatra Dkj-ba sem már. Lassan a Dkj-k elérik az EMÁP-ot, úgyhogy vagy abba meg vagy esetleg az 1 éves 8% Máp-ba. Dkj-ba csak a céges járulékfizetéseket rakom már.
Ezt én sem értem...mi a f..nak kell azt nézni? Eszembe nem jut soha rátekinteni,megy a parbeszéd ,elolvassuk a mondanivalót,ha tudok hozzaszólok...de ,hogy like-ot/dislike-ot nézzek,eszembe nem jut
Ez teljesen természetes, de kit érdekel? Engem nem. Téged? Az én számlám az én számlám a te számlád a te számlád a mínuszoló számlája az Ő számlája....:) csak gondolkodom... na léptem:)
Bal szem bemutatása a kés hegyén a kamerába... bocs csak viccnek szántam mert manapság kevesebbet mosolyognak az emberek. Én felhívnám az ÁK ügyfél szolgálatát. Az a tuti amit Ők mondanak.
Nekem a mobilkincstárban a beállítás gombnál az azonosítás - hitelesítésnél a biometrikus azonosítás engedélyezése ikon szürke nem lehet beaktiválni .. Sima webkincstáron is ugyanez van... ez oldaná meg azt, hogy kapjak sms-t minden kiutalásnál is? Hogy lehet aktiválni?
Magyar Állampapír tulajok