Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Kevesebbet esett mint a BUX és az OTI, ráadásul péntek volt...Ha esetleg valaminek lehet örülni ,akkor legalább ennek egy picit! Jó hétvégét mindenkinek!
Azért én meglepődtem, és lehet nem vagyok egyedül, de ez lényegtelen, ha jól emlékezem írt valaki 2750-ig leszúrás lehetőségét. Kiderül merre lesz az előre!
"2910 volt eddig a min. - valaki gondolta volna? -" . Joparan. Le is irtuk. Lehet sajnalkozni hogy hat megse ugy alakult az arfolyam ahogy varta az ember. De azert MEGLEPODNI hogy itt van az arfolyam nagyon nem kene.
2910 volt eddig a min. - valaki gondolta volna? - ez alapján akár még lejjebb is tolhatják akár hosszabb időre, vagy alkalmas pillanatban fellövik, mint az esti pizsamát
A kisbüfik jegyzési árszintje (2970 Ft) alatt eddig nem nagyon szórták a részvényeket. A BUX kosárba bekerült, az indexkövető alapoknak hamarosan spájzolniuk kell ebből a részvényből.
"A gyorsjelentés alapján 50 milliárd forintnyi pozitív eredmény kockázatiköltség-felszabadításból származott tavaly a banknál." Írja a portfóliós cikk. Ha így van, és a választások után egy csomó NER kitettség után kell kockázati költséget elszámolni, akkor a valós eredmény jóval 150 Md alá kerülhet 2026-ban, ki tudja mennyivel.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban