Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Igen, OTPben meg egy kisebb rallynak kell kovetkezni a kovetkezo par napon, (a rally nagyobb resze, 7880-->9080, tehat 1200 pont mar megvan, es meg 200-300 pont valoszinu) de egyelore nem varom, hogy most folytatolagosan lenyegesen 9300 fole kepes lesz menni. , Maradok az Elliott-os daytrade modszernel, nekem ez 30 eve eleg jol mukodik, de sokkal tobben hasznaljak az 5-15 perces oscillatort vagy MovAverage modszert. . Szerintem jovo heten sok fugg a jelentesi szezontol, mert az SP500 egyharmada (a fél DOW index) Q3 eredmenyt jelent, plusz a 4 BigTech orias is (AAPL, GOOG, AMZN, MSFT). Es OTP egyelore nagyon erosen korrelal SPY-al, es varhatoan igy marad egy darabig. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20221023v00xbcais.jpeg ;
Szia. Ismét egy kamatstop tehát. (kormányinfó).A bankrendszert terheli ismét teljes mértékben!!. (sajnos) 150 milliárdos veszteség egy évben 80 milliárd körülbelül egy fél éves távlatban. Otp-t kíváncsi vagyok hogyan reagálja majd le a piac hétfőn. Tartod a wav(V) fel 20 óra múlva? Hogyan látod ezt a bejelentést az OTP vonzatában. UI: Valakinek van fogalma hogy az OTP-t számokban ez hogyan érinti "negatívan"? Piac majd eldönti természetesen. (hamarosan már teljesen követhetetlen számukra szerintem). Ez lassan olyan soha véget nem érő történet számomra a kormány részéről. Szép napos vasárnapot mindenkinek.
Mi várható? Fundásan vagy technikailag? Technikailag volt egy mini visszateszt, mehetünk felfele, igaz nem zárt a megelőző kitörő csúcs fölé még (9066). Fundásan, hát vegyes a kép, pénteken EU, USA pattant felfele, Otit is meghúzták a napvégére, kamatsapka 60k kkv-nek (igaz, hogy csak nov 15-tôl, újabb 80milliárd kivét a bankok zsebéből, de lehet az 150 is, ha félévnél tovább tart), tüntetések szerte a világban a magas rezsiárak miatt (németek, franciák, olaszok, cseh, szerte az EU-ban), oroszok tovább durvulnak, holnap okt 23. lesz itthon tüntetések rendesen, a Brüsszeli bombás plakátok sem mutatnak túl jól szerte az országban, várható rezsiválság, recesszió, elbocsátások, hitelválság, gyárbezárások, stb. A részvények nagy arányban a kisbüfiknél, akik nem hajlandóak eladni ezen az áron, tehát nincs igazán eladó. A külföldiek által kivont tőke még egyszer nem kivonható. Hát Mindenki döntsön maga felelősen, hogy mit vár. Eléggé káosz hangulat van, amit a piac azért annyira nem kedvel. Kérdés, hogy vajon a külföldi tőke beáramolhat-e ilyen körülmények között az Oti-ba, vagy a magyar intézményiek vennének-e részvényeket ilyen szituban.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!