igen elég mélyre ment, de így jött ki az előző szerkezet alapján! Nem ment mélyebbre az indulásnál! Sokat tanakodtam rajt, de a folytatólagosság miatt döntöttem így! Sajnos a MOL elég zagyva az előtte lévő eső trend végén! Annyira nem is izgat, mert nálam a pingvin a lényeg és az akkor is ott van! Nálad egy kanyarral feljebb indul, de akkor az előző szerkezetnek ott kell záródni..! Nekem egy kicsit fura az a megoldás, hogy nálad az ABC korrekció, "nagyobb" lesz az egész emelkedő trendnél! Kicsit torznak vélem és nem erőltetném sosem ezt a megoldást. Fura ez az Elliott szabályozás és kivételek benne, hogy mindenre rá lehet húzni. Ezért ragaszkodom inkább a fibos madarakhoz..:))
Azt azért szoktam figyelni, hogy egy nagyobb szerkezet, pl 3. szakaszába, férjen bele egy egész 5-s szerkezet, az alap elmélet szerint! Ez egy kicsit körülményes, mert eleve hetes idősíkból indítok, persze van amikor hagyom a francba, mert a madarakkal is van mit követni! :))
Mi lesz a C"-vel ha hétfőn emelkedésnek indul? hmm
Azt azért szoktam figyelni, hogy egy nagyobb szerkezet, pl 3. szakaszába, férjen bele egy egész 5-s szerkezet, az alap elmélet szerint! Ez egy kicsit körülményes, mert eleve hetes idősíkból indítok, persze van amikor hagyom a francba, mert a madarakkal is van mit követni! :))
Mi lesz a C"-vel ha hétfőn emelkedésnek indul? hmm
MOL topik