Közgyűlést lehet összehívni a jelentéstől függetlenül, mint ahogy minden évben az évi rendes közgyűlés esetén meg is történik. Továbbá tőkeemelésre kapott az igazgatótanács felhatalmazást az évi rendes közgyűlésen, így amiatt nem kell összehívni. Ha át akarnák nevezni a céget NEO Nyrt-re, ahhoz kell alapszabály-módosítás és közgyűlés, de azt nem gondolom, hogy ez annyira sürgős lenne hogy előbbre kellene hozni miatta a jelentést.
A Manufacere által jól kiszúrt változtatások mellett a weboldalon át lettek fogalmazva a szövegek. A holding helyett most már egy sokkal élesebb, jól definiált célokkal rendelkező vállalatot sugallnak, szóval a további portfoliótisztítás és az átnevezés, brandépítés terítéken van.
Ha Toka úr valamin akar spekulálni, akkor azon érdemes, hogy milyen, a NEO jelenlegi működését kiteljesítő operáció lehet még a Wingnél, ami ide kerülhet. Azt nem gondolom, hogy ingatlanokat hoznának ide, hacsak nem valami olyasmit ami fontos lehet a NEO számára (mint a Szerémi irodaház volt, hogy legyen neki saját helye).
Ez nem egy rossz jelentés. Fordult az irány és eltűnt a veszteség. Ne feledjük, ez még csak H1 eredménye, az én chartom 2028 q1-re mutatta a 470-510 közötti árfolyam sávot. Ez a jelentés megerősíti, hogy 1.5 éven belül közel duplázódhat akár az árfolyam. Egyetértek Toka Úrral, lesznek még idén bejelentések.
Igen, szeretek👍A Manufacere Ur által lentebb jelzett változások szinte be is indítottak az agyam.Amugy ahhoz mit szól Kt Úr?A tippem rendkivuli kozgyules lesz, de amugy a jelentés kozlese után lehet más dolgokat is tenni ám.Majd ha latok cikket berakom.
Belsős információval rendelkező nem végezhet részvénytranzakciót a kiadás előtti 30 napban. Ha valaki nagyon gyorsan akar adni vagy venni, annak érdekében áll siettetni a kiadást.
Nem hiszem hogy 1 hét bármit számítana. Szerintem egyszerűen hamarabb elkészült a jelentés, mint várták, és nem akartak ülni rajta egy hétig. De tudom, hogy Toka úr szeret ilyesmiken spekulálni, egy hét múlva látni fogjuk, hogy valami lényeges dolog előkészülete volt, vagy egyszerűen gyorsak voltak.
Frissen indult, növekedésben lévő üzletágat azért nem kell ennyire lehordani, indulhatott volna veszteséggel is... fókuszáljanak az ügyfélszerzésre. Van egy olyan érzésem, hogy itt nem a fokozódó verseny nyomja le a marzsokat, szemben pl. az autowallissal Ami a célárat illeti, simán kezdődhet szerintem négyessel, egy ilyen cégnél nemcsak az EPS-t hanem pl. a könyv szerinti értéket is nézni kellene, számos ingatlannak alig több mint 50%-os a kihasználtaága
Célár akkor lesz amikor értelmét látják Szerintem még nem sok értelme van, hogy ideböfögi egy MBH, hogy 280-at ér mondjuk most...amíg a célár nem négyessel kezdődik nekem senki ne elemezze
Ha jól látom a bevételnövekedést szinte teljes egészében a generálkivitelezés adta, ami viszont elég alacsony, 2% körüli marzzsal indult. A következő 1-2 jelentést követően válhat tisztábbá, hogy ez így marad-e. Az AI-nak mindenesetre tetszik a jelentés, már nagyon várom hogy végre egy célár is készüljön rá...
Dongatto Úr, én azt nem ertem hogy míert hozta előre?Jelentés elott vmit lehet csinalni vmit nem...vmit csak utánna?Ennek hogy elorehozta 1 hetel mi ertelme?
Akko fórum