Egyébként valóban durva, hogy pl egy delta kb. 50-es p/e értéken forog és azzal kb. évente kétszer is tudok keresni. Ebbe meg annyi nincs, hogy 5-s p/e értékkel egy évben egyszer mozduljon 10%-ot forgalommal. Ja és elméletileg ez prémium kategória a delta pedig nem...
Nyilván, ahogyan a vétel is az én döntésem volt. Persze voltak és vannak itt olyanok, akiknek a véleményére adok és bevallom, hogy ez is befolyásolt. Egyébként az hazudik, aki ide jár és ide irkál és közben leírja, hogy ő nem a fórum alapján kereskedik sőt hangoztatja, hogy megérdemli a bukót aki a fórumon írtak alapján ad vagy vesz. Akkor miért jár ide, kérdezem én? Netán szándékosan dezinformálni? Egyébként nincsen sok részvényem ebbôl a mocsokból (hála Istennek). Év végén adom majd el bukóval, hogy csökkentsem a (hála Istennek) más részvényeken megszerzett nyereségemet. Ha valamire, akkor erre jó az Akko.
Épp akartam kérdezni valakitől, hogy mi van ezzel a szarral? Milyen részvény ez egyáltalán? Mit keres itt? Vettem tavaly párat, persze utána csak lefelé ment. Szerintem ki kell dobni a picsába!
Hát ez fantasztikus , végre méltó helyen lvan a szárnyas ,és az árfolyam .Ilyen telibexart gumikacsa papírt még nem láttam. Toka úr , vegyük még , ha már bukó , legyen kövér ? Ja meg AJKA.
Valaki csinált ma 2 kamukötést 11 darabbal, nehogy két napig se nyisson ki ez a BÉT prémium papír? Egyre szánalmasabb a forgalom... Nem tetszik a vezetőségnek? Szerintem meg tetszik, mert ahogy nézem az elmúlt 10 nap átlagforgalma napi 5.000 / db, de csak azért, mert valaki megunta a banánt. Valami minimum forgalmi korlátot legalább a prémium kategóriánál be kéne vezetni, mert ennek a részvénynek jelenleg itt ez alapján semmi helye!!!
Kedves Zoltán! Rosszul gondolod, de mindegy is...Tegnap a "hatalmas" forgalom mellett volt idő a témához, de ezennel itt le is zárom részemről, mert inkább a részvényről és annak pince fenekén lévő árfolyamáról kellene beszélgetni, hogy miért tart itt...Amióta ide betetted lábad, összevissza füllentesz... Őszinteségemért ne haragudj! További szép napot! Vica!
Akko fórum