Nagyon optimális esetben 2026 szeptemberében elérheti a 330 szintet. De ehhez nagyon össze kellene állna mindennek. Longosoknak 23x-24x zónából ez nem olyan rossz, de addig még sok dobálózás lesz 28x-29x szinektről.
Október közepére meglehet a 232-234-es zóna. Persze lehetnek fel-le libegések, de semmi nem mutat abba az irányba, hogy változna a trend. Naposon túladottnak tűnik, de olyan harmatgyenge a forgalom, hogy ezt pár nap vegetálással ki tudja bekkelni.
Mondjuk áprilisig szeretném is eladni lehetőleg nyerőben. A választást nem szeretném megvárni poziban ülve. Mert valóban úgy van, ha bukik fidesz a neres papírok mennek a levesbe, ellenkező esetben nagy tér lehet még felfelé bennük!!
Off: Delta rajta volt a top10 közbeszerzés nyertesek között (10. volt), nagy része keretszerződés, lehívni viszont nincs pénz, mert kb a nyerő széria kezdetére tehető, hogy mi meg fekete seggűek lettünk az EU-nál, így nincs pályázati pénz. Ennek ellenére a mostani eredményesség is már jól néz ki, ha áprilisban kedvezően alakulnak a dolgok, akkor nagy menet lesz, ellenkező esetben megy a levesbe. Mondjuk azt ne feledjük, hogy eszméletlen mutyik voltak az MNB szeme láttára, lásd az egyik 100 milliós hígítást, de volt itt bennfentes kereskedés, meg cash-ből vezetőktől rv visszavásárlás is.
Ja értem. De nyilván figyeli ott is a fejleményeket , és nem rontotta el a nyaralását ez a csodás akko jelentés, és általa az árfolyam!! Nem mondom hogy nem lesz ez jó majd valamikor, sőt 200 körül még talán hígitok is!
😉 Ja, valóban van deltám, de nem egy vagyonnal vagyok benne. Igen, vagyok még 8 papírban. Nagyrészt opus , szerencsére ott nyerőben, háromban bukó, nem számottevő összeggel. Azokat talán kiülöm, de ha delta és opus megindul a többi lényegtelen. Viszont bízom benne a delta jó lesz ,sokkal hamarabb mint az akko vagy app.
Akko fórum