https://invst.ly/19qsnn MA400 és MA200 lassan eléri a növekedési csatornát. MA200 már 311Ft, nagyon kezd összenyomódni a háromszög. Jelenleg a 290-es szint helyett már a 316-os fibo kezd támasznak tűnni. Ha nem dobnak fost a vetillátorba, akkor ki kellene lassan majd törnie. Akkor első körben 442Ft körül láthatunk csúcsot.
Én is ritkábban vagyok mert nem sok időm van mostanság/ 2 munkahely + utaztunk is/, de ettől függetlenül tartom a teljes pozicióm. Meg ugye nyugodtabb is vagyok így, hogy nem nézegetem folyamatosan. :)
Ha van 4 uveg borom és azt minnél rövidebb idő alatt iszom meg, annál jobban berugok😇Ui:Páran azért eltüntek a Wing forumból, köztük a Toka urat püspökké kinevező Úrat sem láttam hosszu ideje...🧐
SZÁMMISZTIKA a 3-as szám titka: Nevezik a bölcsesség számának, az életerő szimbólumának és isteni teljesség számának is: „Omne tritum perfectum”, vagyis minden hármasság tökéletes a róla szóló latin mondás szerint. Ami az ábrázolásokat illeti, Isten szemét is egy háromszög belsejében ábrázolják. Ez utóbbi síkidom a szakrális geometria alapformáinak egyike.
Akko fórum