Január 16.-án a b+n rv száma lecsökkent 3.308.000db-ra. Azóta kb. 2.2 m db rv cserélt gazdát a mai napig. Persze ebből nem tudni kié mennyi volt. Egyébként a forgalom az akkohoz képest elég jó. Szóval vevő az van .:)
Csak azért, mert most a minor trend éppen lefelé tart, nem fogom a fibot állandóan variálni. Középtávon most iránykeresés van, jövő héten hátha okosabbak leszünk e téren... Ha nagyon hiányolod a lefele fibot tegyél be róla egy chartot, amint indokoltnak látom ezt én is megteszem a pozimtól füghetlenül. Befejeztem...
Nem rágalmaztalak ez ferdítés! Másodszor, te nem tudsz leakadni rólam, még az éjszakai elemzésednél is velem foglalkoztál farkasoztál szokás szerint, az rv elemzés álcája alatt és helyett! Ráadásul nem tudod a nick nevemet se leírni még mindig! hmm Nem miattam rakod be a lefele tartó fibot, hanem mert nem felfelé indult el! :) Sok az ellentmondás...! Nem kukacoskodás, látom nem érted mi a lényeg benne! A ta szerint ott van lefele is a lehetőség, mivel a támaszt felvázoltad, de ott befejezted, mert úgy gondolod, hogy nem eshet! Ebben van a bibi! Ha esik, ha nem, ugyanolyan lehetőség az is! Tehát egyoldalú az elemzés, de a szövegedbe ezt pedig kizárod! Ennyi! Mehet felfelé, semmi gondom vele! Chart nincs, most old meg magad! :)) Amúgy minden ok! na léptem z338
Egyébként a korábbi chartjaimban amiket ide beraktam lefelé néző fibo volt, de amikor láttam hogy felfelé léphet ki a háromszögben akkor váltottam át a felfelé nézőre... tényleg nem értem miért ilyenekben kell kötekedni...
Megint rágalmazol, jó szokásodhoz híven, ezért utálok neked válaszolni még egy "szakmai" kérdésedre is... 1. Én sose szidtam a háromszöges chartodat 2. Végül felfelé lépett ki a háromszögből, igaz utána jött a tömés, de az szerintem technikai okokkal nem magyarázható... mostmár amúgy nem is vagyunk háromszögben 3. A 328-330-as támaszt (vagy nyakvonalat) továbbra is erősnek tartom, ha az elesne, akkor terveztem volna lefelé tartó fibot rajzolni, de ha már így kukacoskodsz a kedvedért a végén lehet anélkül is berakok egyet... 4. Légyszi hamár ilyen stílusban folytatod ezt a rágalmazós/kukacoskodós hangnemet, akkor legalább rakj be te is egy chartot, mert így könnyű okoskodni...
Akko fórum