Megvédem! A nutex 4ig opus App lehet nordt dm ker Enefi normális cégek előbb lesznek 40-50% pluszban mint ez! Baloldali nép nyomoritó vs jobboldali támogató Érdemes ezt cserélni a nutexra ha Ő mondja
Remélem jókor adta el és betette a Dunahouseba vagy 4ig-be és ebben a pár hétben rommá kereste magát! Csak jót kívánok mindenkinek, ez az akko egy függőség már. Ez Önkritika.
Ajánlok mindenki figyelmébe egy cikket: https://www.valaszonline.hu/2023/11/29/meszaros-tiborcz-jellinek-jaszai-tozsde-cegek-kutatas/ Azóta történtek változások de az íráshoz gratulálok az újságírónak, full benne van minden és ebből kivetőek a viszonyok... Látványos, hogy Veres úram valamit nem jól csinálhat, eszerint Akko-Wallis amit megemlítenek nála. Érdekes, hogy ahogy eladta az Alteot azóta szárnyal a papír, de pont a fentiekben nevezett két cég ugyanúgy vergődik, az Akko kivételes, mert ekkora ellenszélben is amit művelnek vele a szemünk előtt azért "hasít". :D Jó lenne ha Veres úr eladná ezt a céget, most 1000-2000 közötti céláron "veszekednénk" itt.
Van itt egy "Akko" nevezető fórumtárs, jó lenne ha hazudna ismételten valamit mint anno mikor kiírtuk a fájdalmunkat, hálával tartozom amiért ez a cég megtanítja a türelmet számomra és ismételten bizonyítja: speka és az is marad. Volt esély erre kb tavaly november körül, hogy ez változzon, de jelenleg ugyanaz a folyamat mint egy éve. Persze ezek az isteni véletlenek puszta szüleménye mi pedig gonoszok vagyunk akik csúnya dolgokat látunk ebbe bele.
Igazad van, ez már mindennek az alja!! Ennek a papírnak legalább dupláján lenne mostani reális ára, ezzel szemben nagyon fogják, egyszerűen nem mehet és jó ideig nem is fog menni 😠 Én dobtam is 355-ös vételem kicsi bukóval. Mentem át még (akármilyen nevetséges is) nutexbe, ott máris többet ér!
Ismételten nem vicces ami itt újra elkezdett kialakulni és ismételten csak nézzük a többséggel. Szar cégek repülnek. Én nem tudom, hogy milyen érdekek akik ezt nem engedik el, mi van a háttérben, de itt már rég nyomozás kellene legyen, más magyarázat erre már nincsen. Egy 4ig repül, Opus repül, Bif megy(!!) de az ország egyik legeredményesebb cége az akko meg egy helyben áll. :D Csak az MNB-nél lehet bejelentést tenni, vagy ismeretlen tettest is fel lehet jelenteni a rendőrségen? Mert ez amit itt látunk kérem az elmúlt pár hétben szerintem megáll: 411. § (1) Aki a) olyan ügyletet köt, megbízást ad, visszavon vagy módosít, saját számlás kereskedés során ajánlatot rögzít, visszavon vagy módosít, amely az adott pénzügyi eszköz vagy kapcsolódó azonnali árutőzsdei ügylet keresleti vagy kínálati viszonyairól, árfolyamáról vagy áráról hamis vagy félrevezető jelzéseket ad, azt mesterséges vagy rendellenes szinten rögzíti. Tiltott piacbefolyásolás Btk. 411.
" A legújabb tőzsdei befektetés az AKKO Invest: a Wallis Csoport leányvállalatán keresztül 2024-ben szerzett meghatározó tulajdonrészt a BÉT Prémium kategóriájában jegyzett vállalatban, amelyet a továbbiakban is támogatni kíván a növekedésben."
Legalább a forgalom kezd élénkülni...de ugye... itt nincs adósság (vagyis nem lesz), 4igben 600 milliárd vagy mennyi? De itt találkozott bárki valakivel? XD Ez a baj hogy nem
Akko fórum