Ha te ilyen turelmes befekteto vagy, akkor erdemes lehet portfoliot krealnod nio, xpeng, li harmasbol minimum. En mar egy keves idexet is tennek a portfolioba. Nem bef tanacs, de az opusban en a helyedben nem remenykednek mar.
Attól függ milyen időtávra tervezel. Ha több mint 1 év akkor 150-200 dolláros árfolyamra lövik be az elemzők. https://money.cnn.com/quote/forecast/forecast.html?symb=nio De érdemes lehet Xpeng, LI Autoba és kisebb startupokba is bevásárolni, ne csak 1 cégbe...
Enis bukoban vagyok a beten de elkezdtem kibaszni oket. Usa tozsde béthez kepest valami csoda! Itthon csak a blue chipekkel szabad foglalkozni, es a rallykat usaban kell megjatszani! Gratulalok mindenkinek aki ma benne volt! Én 70en szortam az xpenget mert az volt a céláram. Vélemenyem szerint most a Li auto lesz a legjobb technikai alapon de még át kell nézni.
😄 Én lehet nem értettem hozzá, viszont akkoriban szerencsém volt. Így már évek óta nem dolgozok 😉 De amit ezek az EV-k nyomnak, az valóban őrület!! Gratula a szerencséseknek!👍
Feltörekvő EV gyártók