Abban lehet remenykedni, hogy az A-W vonal, mint support megtartja, kicsivel 10 felett. De, ha nem tartja meg, es lendulettel ala letori a supportot, nos, akkor nagy baj van; akkor beszakadhat egeszen az also piros vonalaig is, egeszen a 7-8 savig is. Nagyon nehez a helyzet.
Azért a hiteleket kihagytad a számításból. Így pedig kicsit sántít a megállapításod, hogy a piac annyira sem értékeli, mint a kp-t a kasszában. Nem számoltam utána, de úgy rémlik, hogy a Wizz könyv szerinti értéke kb 4 GBP.
"Az adás második részében a Wizz Air jelentését követő, mai tőzsdei zuhanásról volt szó, amely során a vállalat értékének negyedét veszítette el. Milyen váratlan, rejtett költségelem borította az elemzői várakozásokat? Vendégünk volt Bukta Gábor, a Concorde elemzője."
Azt nem gondoltam volna, hogy a Wizzair ekkora esést is tud produkálni napon belül. Nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny ez a részvény. Ok, lett egy rossz jelentés. Na de a 27% mínusz az nagyon kellemetlen meglepetés.
Sajnos ezt a funda téríti el most, sokat egyelőre nem lehet belőle megtudni! Van több lehetséges támasz is! Kijelöltem, hogy a múltkori ~30-s rsi-nél még mekkorát esett (~2000 pont, sárga szögletes keret) és kopíroztam a mostani állásra! hmm Pattanhat is rövidesen, de az rsi-től még simán eshet a kék csati aljára is! Ennyi.. https://ibb.co/BVjvG44K
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.