Tudtuk eddig is, hogy jelen formájában nem várhatunk a cégtől semmit. A spekák ha nem rángatják meg, ennek annyi! 500-on majd ki is vezethetik. A tőzsdét nem az ilyen balfasz cégeknek találták ki!
Valójában akkor lenne komolyabb napi forgalom, ha visszaesne 1500-2000 közé. Ott is kéne hagyni egy jó ideig, aztán ha beáll egy tisztességes forgalom, akkor vissza mászna az értékére. Persze melyik tulaj akarja lejjebb nyomni a részvényei értékét...
Én nem láttam olyan közleményt az utóbbi időszakban, hogy lett volna rv eladásuk. Tavaly nem volt sem az éves, sem a féléves jelentéskor. Még mindig úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb gond az, hogy nagyon kevés rv forog közkézen.Ha vesznek, csak feltolják az árfolyamot, de továbbra is illikvid marad. A másik a kommunikáció hiánya. Amíg ezen nem javítanak, nem is lesz forgalom. Hiába dolgoznak jó iparos módjára, hiába növekednek. A tőzsde nem "csak" erről szól.
Én úgy láttam, egy BÉT közleményben, hogy bizony eladtak! Sőt valaki nagyon helyeselte is itt a fórumban, azzal indokolva, hogy ez jó, mert így növekszik a közkéz. Nem tudod ki volt az?
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf