Ezt is lehetne reklámozni! Ahelyett hogy azon lennének hogy lehetne felfelé pöckölni az árfolyamot. Na mivan p.csfejek féltem hogy -3%-nál megálltok, jó buli egymástól veszegetni a részvényt mi? Kapjátok össze magatokat, toljátok 1500 alá gyerünk gyerünk.
Elképesztő milyen manipulált kamukereskedés megy. Megpakolják mindkét oldalt 1-2ezres tételekkel, majd egyszer csak varázsütésre eltűnnek mindkét oldalon egyszerre, az eladói szinte üres 1600-ig, majd pár perc múlva megint varázsütésre és egyszerre újra betesznek 1-2ezres tételeket mindkét oldalra. Tanulságos.
Nos aszongya az AI az állam minden egyes 100 ft árfolyam csökkemèssel 11,7 miillárd forintot bukik a 4iG-n a 38,93 % rèszesedès kb 117 milló db rèszvèny. Eddig 190 millárd kb a vagyonvesztése az államnak. Bravó MP ezt is hazahoztuk!
Sztem nem. Ma olyan is dobja, aki 151x en vasarolt, es ugy gondolja lesz jobb beszallo is. Most nullaban inkabb dobja, nem gyujt minuszt, var lentebbre. Ez nem lesz holnap 1600
Szerintem csak pár darabot dobál valaki . A megfelel árnál meg venni fog . Holnap megint 1600 körül kezdjük ott eladja aztán kezdődik a lenyomás és vissza veszi
Egy újabb fekete nap . Csak tudnám mi van a háttérben a folyamatos lenyomással . 3 hete még 1960 volt . Most meg . Az 5000 rakéta mára tényleg sci-fi lett 😂
Te komolyan hiszel ebben?! 1600-at nem bírja átvinni! Adják, mint a szart. 2 nap alatt, 6-7 % mínusz, és még csak kedd van! Bármi történik, ezt csak adják. R: 1530
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.