Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Audax1 szombat, 11:24
Előzmény: #95319  1791akipoV
Én másképpen látom, a lámpa csak sárga, zöld akkor lesz, ha teljesülnek az elvárások, a feltételek. Ahogy OV mondta: ingyen sajt csak az egérfogóban van! Mit kell feladni azért, hogy induljon a pénz, azaz a zöld lámpa gyulladjon?
1791akipoV szombat, 11:17
Előzmény: #95318  Audax1
A lámpa zöldre váltott, az hogy elindunk-e (MP, Magyarország) és miként rakjuk majd a fokozatokat ("könyököt ki, kettesbe be, mint a BELGA zenekar :-D) azt az EU" figyeli", és még augusztus 31 után a sárgán is át tudtunk majd menni! Az önálló SAFE sem lefutott még szvsz... Bizakondjunk!
Audax1 szombat, 11:05
Sajnos korai az öröm. A Politico megirta, hogy tegnap MP és Ursula között született megállapodás csupán kijelöli az utat a későbbi források felé. Tegnap a feltételeket vitatták meg, illetve azokban egyeztek meg, amelyek teljesítése esetén jöhet a 16,4 Mrd euro. A feltételek teljesítésének határideje 2026. aug. 31. Azt, hogy milyen feltételekben egyeztek meg, nem hozták nyilvánosságra, lehet találgatni.
https://mandiner.hu/kulfold/2026/05/magyar-peter-unios-forrasok-brusszel-von-der-leyen  
Csaba75 szombat, 07:59
Előzmény: #95316  Nemtommilesz
Hát az írás alapján már  most 4.000.- kène lennie a papírnak. Merèsz tervek főleg az nasdaqra lèpès ahogy olvasom.
Na az egy kegyetlen tőzsde. Most csúcson van nagyon ha rossz pillanatba vezetik be akkor nagy bukta is lehet. Nekem volt nasdaq papírok sajnos rossz időben , most meg lemaradtam róla. Pld intel ,micron 3x március vège óta....de innen lehet is nagyot bukni
Robi74 szombat, 05:53
 Frankfurti tőzsdén 6.75 euró az árfolyam.
353.85-ös euró árfolyamon számolva ez kb.2388.5 ft.-s részvény árat jelent. BUX és a Fra között érdemes-e összefüggéseket keresni?
Csomi_1977 szombat, 01:43
Előzmény: #95290  Audax1
Valószínűleg elő volt itt már minden készítve kb 3-4 hónapra előleg . Mindenki tudta ,hogy OV bukik . Szerintem Ő is erre játszott mert tudta Ő nem kap EU-s pénzt . Nem hiszem el,hogy a Fidesz kampány nem szándékosan volt ennyire elbaszott ! OV -t ennél okosabbnak tartom még akar is ha nem vagyok Fideszes . 
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 23:11
Előzmény: #95304  Ecpec
Remelem tényleg csak azok 🤣🤣 és reméljük ,hogy  a félelem is lávozik végleg a papírt birtokló kisbüfikbő is :)
jofej péntek, 22:15
Előzmény: #95308  Zsozso1
A 355 semmit nem segített most, mert a 355 a mostani árfolyam, az I. negyedév végén még 385 körül volt. Ha ennyi marad június végéig, akkor az árfolyamnyereség a Q2 eredményén javíthat.
sonos péntek, 22:08
mai linkedin
It was a great honor to meet once again with Milojko Mickey Spajic today in Podgorica, where we reviewed the ongoing and future plans of 4iG Nyrt. in Montenegro, with a particular focus on strengthening our long term presence and contribution to the country’s digital development.
Montenegro remains a strategic partner for our group, which is clearly reflected in our investment into One Crna Gora and the successful scaling of the company into one of the nation’s leading mobile operators, while our continued priority is to deliver outstanding service quality and further enhance the customer experience across the market.
During our discussion with the Prime Minister, we also explored future opportunities related to next generation digital infrastructure projects, where we see promising investment potential that could support both technological advancement and economic growth in the region.
Our current operations, together with the initiatives under consideration, continue to reinforce the strategic partnership between Montenegro and the 4iG Group, while creating a strong foundation for sustainable cooperation in the years ahead
HunSuccess péntek, 22:03
Zsozso1 péntek, 21:58
Kérdezném tőletek vagy aki jobban átlátja a céget,   A mostani 355-ös euro árfolyam mennyit segített ebben az eredményben, vagy ha a régi 390 lett volna mi lenne az eredmény.
sonos péntek, 21:55
Előzmény: #95306  jofej
szia én is most olvastam el, egész nap úton voltam.összefoglalva: várakozás és előrelépés a kötvénykibocsátással a korábbi hitelek kiváltása (mfb, exim?) nemzetközi tőkebevonással - ismét egy korábbi függő viszony megszüntetése, ismét egy új lépés a nemzetközi piac felé! Ezt mikor veszik már végre észre azok a kis részvényesek akik csak azt látják hogy a 4ig kizárólag a magyar államtól függ?!! hiszen csak ők látják extrém kockázatosnak a céget!tegnap ismét bebizonyosodott hogy a 100.000 db feletti tulajdonosok tartják és bővítik a papírjaikat legyen ez természetes személy, vagy jogi személy, esetleg intézményi befektető
Ha a  100.000 db alatti kis részvényesek is elfogadják végre azt, hogy a 4ig a magyar államtól függetlennül piaci alapon működik, és végre rájönnek arra hogy nem csak Magyarországban lehet gondolkodni,  akkor fog egy hatalmasat ugrani az árfolyama másik fórumban Sehmet belinkelt egy politikától független értelmes elemzéstmásolom ide is érdemes elolvasni
4iG részvény elemzés 2026: Megéri venni? | Célár és kilátások
jofej péntek, 21:37
Előzmény: #95305  jofej
Bocs, most látom. hogy ezt már valaki korábban betette, én most akadtam rá.
Ecpec
Ecpec péntek, 20:51
Előzmény: #95303  Nemtommilesz
Most őszintén! Innen már csak az elvetemült,-esetleg éppen fizetett- trollok várják lefelé,nem?  
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 19:06
Előzmény: #95302  Ecpec
A kék pingvin is megvolt....klassz...és most gari nincs de felfele várja?
Ecpec
Ecpec péntek, 18:59
Előzmény: #95301  Nemtommilesz
https://ibb.co/album/ZNpmWr
Farkasfu. Május 15. Ezt találtam.
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 18:12
Tisztelettel kerdezném a TA guru részvényes társakat, mit mutatnak a szalagok, átlagok ?(vonalak, pingvinek, nyilak ;) ) ki mit rajzolgat.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek