Nem feltétlen: ha esetleg jön valami befektető, akkor jó hír. Rmental, arab világ stb. Ne vessük el ezt a lehetőséget. Az a baj, hogy nekem most mennem kell, tehát egy esetleges emelkedésből ki fogok maradni. STOP-ot viszont rakok
Az Euractiv már azt írja, hogy MP valószínűleg nem kapja meg a visszatartott pénzeket, ha nem áll be feltétel nélkül a sorba. A SAFE hitelnek pedig ugyanolyan politikai feltétlei vannak mint az uniós pénzeknek. Meglátjuk, hogy mire jutnak maholnap Brüsszelben.
de hogy tudnak ennyire ügyesek lenni akik ezt írányítják, figyelem reggel óta, szeretem figyelni érdekel és akik ezt csinálják 1 vér gecik 2 vér profik, nem is értem h valamit hogy lehet egyszerre ilyen gecin ugyanakkor profin csinálni
az a kérdés, hogy miért emelünk alaptőkét. Ha tűzoltás, akkor baj van. Ha jött új partner, vagy esetleg beruházás, akkor viszont emelkedünk. Jaj, de kár, hogy nem lehet online nézni a KGY-t.
Technika: az ár túlhúzott a legtöbb időtávon. De ez nem ritka a 4ig-nél. Nagyon dinamikusan a 200 órás fölé került, (2081) 2026 januárjában volt ilyen utoljára, de aztán pár óra után alá került. Fontos, hogy itt maradjon felette, nem biztos, hogy nem fogja visszatesztelni (hír, pletyka, bármi). felfelé: 2402 az 50 napos mozgó, ott elidőzhet, mega ellenállás (és átlépés esetén trendforduló) 2850, illetve 3200.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.