csak hívogatnak h fizess, nem akarják ők sem alapvetően, 1 hónap után kezdenek hívogatni és talán 3 a végrehajtás, az fontos h tartsd a kapcsolatot az ügyintézővel, 2018-ban volt ilyen ügyem opus nyerő adója miatt, akkor nem fizettem, most azért is befizettem hétfőn h ne csússzak ebbe bele, meg ajánlott leveleket küldenek, nem akartam megint ezt a kört
1Qben semmi kb.1milliárd pénzügyi veszteség, de a 2Qben ha így marad lesz több mint 20milliárd pénzügyi nyereség. Egyébként ftban most kéne hiteleket felvenni, mert ha külföldön vesznek valamit a 400Ft-os EURhoz képest ftban most 10%-al olcsóbb lenne az akvi. 1990ft
A fizetési késedelemmel érintett adórész után jegybanki alapkamat + 5%, jelenleg 11,25%. Ha van rá lehetőséged, fizess ki annyit, hogy csak 2 millió maradjon és arra kérj 12 havi részletet.
Köszi, de ez állítólag 2milláig van. Én sokkal többet fizetek, de szerencsére nem kell eladnom részvényt, ha összejön akkor hétfőn még tudok venni is 1 kisebb pakkot. Remélem itt lesz 2000 körül az árfolyam. 1998ft
A hátralék vagy a tartozás 6,5%-a, pontosabban a mindenkori MNB alapkamata, ha éven belül a teljeset kifizetem. A kamat természetesen az MNB-től függően vátozhat.
én már befizettem hétfőn :( ne kérdezzétek miért, nem akartam szarakodni az egésszel, hogy basznák meg az egyik legigazságtalanabb dolog , már adózott pénzzel elképesztő kockázat és még -15%-k ha részlet nélkül nem fizetsz akkor mindig piszkálnák egy idő után, meg végrehajtással fenyegetnek
Köszi szépen, közben rájöttem. Érdekesség: Ekkora különbség még nem volt a 2 cég közt. Telekom értéke (kapitalizáció) 2327milliárd!!! 4IG értéke (kapitalizáció) 594milliárd!!! Ennél a telekommunikációs szektor is sokkal többet ér! Telekom 4X többet ér mint a 4IG. hihetetlenül alulárazott az árfolyam. Mondjuk én 3000nél is azt mondom, hogy nagyon olcsó és akciós. A cég vezérei teszik a dolgukat, de nagy hiba, hogy nem csipegeti a cég a saját részvényt. Nem értem miért nem veszik? Napi 10edb-20edb már elég lenne, de várnak. A nagy kérdés, hogy mire és meddig??? 1990ft és 112milla Köszi Kosto97, de nekem akkora az összeg, hogy 2 milláért nem kérvényezek.
ügyfélkapun keresztül kínálta fel a részletfizetési lehetőséget...6 vagy 12 havi...szívesen megkeresem és belinkelem a nyomtatványt!..pár nap alatt visszaválaszoltak! AUTRESZ Fizetési kedvezmény....pontosan 1.119.261.-ft. havi 93300.-ft/hó ...júliusi 10.-i fizetéssel kezdődik! Fizetési Kedvezmények Osztály 3. 1476.Bp.Pf.93. ügyfélkapun keresztül küldtem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.