Magyar Péternek nagy nyeresége lett a 4IGén. Az ígérete, hogy felülvizsgálja a hadiipar megszerzését, az 1 jó politikai ígéret a részéről, ami sok szavazatot hoz, hozott neki. Szerintem nem is lett volna ellenzéki, aki ezt az ígéretet nem lépi meg. Eddig is jelentgették az EUnál a 4IGét, Hadházy többször is. Persze 0 eredménnyel. Vissza csinálni nem lehet, mert ezt jogilag rendesen lepapírozták és külföldi független cégek is részt vettek a cégértékelésben és ez így szabályos.Tisza kiemelten kezeli az űripar fejlesztését, ez a programjában szerepel. Gyakorlatilag az űripar fejlesztése a 4IGre vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a Tisza is komoly potenciált lát az űriparban. Telekommunikációban tulajdonos az állam az ONEben. Informatikában a 4IG a legnagyobb az országban. Ezt nem lehet 1-2 év alatt megváltoztatni. Miért tenne tönkre a kormány 1 hatalmas céget, ami az ország egyik legnagyobb cége és még az állam is nagy tulajdonos az ONEban? Ezt csak itt a sok speki gondolja, hogy 1 ekkora céget majd tönkretesznek. Ez gyakorlatilag politikai öngyilkosság lenne. Egyébként a kormány is dolgozik azon, hogy az EUs zárolt pénzeket tudják majd felszabadítani: https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260226/unios-forrasok-szep-csendben-alkalmazkodik-brusszel-elvarasahoz-a-kormany-valtozas-jon-az-rrf-es-a-kohezios-penzek-ugyeben-820600 Szerintem ha a FIDESZ nyerne lenne 1 hátraarc és az EUs pénzekért sok mindenbe belemennének. Mondjuk jelenleg TISZA győzelem várható. Ft és a Telekom bika! Mi szenvedünk. 3370ft és 237milla
Most tisztázzuk!!Eddig arról volt szó,hogy az oroszok fognak megtámadni 4 évig!!Ma meg arról beszélt a rádió,hogy az ukránok fognak jönni úgy néz ki!Nekem mindegy,mert én a fiammal Braziliába leszek a kopákábánán,nem fogunk az igorral se harcolni,meg a szerjózsával se,de azért jó lenne tudni azért hogy most mi van??Jövő héten lehet a németek akarnak majd ránk jönni??
Ez a jelentés nem érdekes, ez a múlt, a Rábának azonban a jövője ígéretes. Orbán Viktor 2026. március 2-án érkezik Győrbe, hogy a Rába gyárban hivatalosan is elindítsa a magyar teherautó-gyártás új korszakát. A látogatás hátterében a Rába, a cseh Tatra Trucks és a 4iG Csoport közötti stratégiai együttműködés áll. Suttognak egy Dunaferr-Rába fúzióról is. A Rába számára a megmentett Dunaferr stabil alapanyagforrást jelenthetne, amely növelheti a Rába versenyképességét.
Mi a vérvörös f*szom van a 4IG-vel, hogy nem tud magára találni? ...komolyan kezdek kikelnu magamból, anélkül, hogy visszaolvastam volna a fórumot, és amiket írtatok a részvény kapcsán!
nagyon egyszerűen gondolkozol, te vagy az akinek esélye sincs a színfalak mögé látni, az megvan h onnan jött magyar is ahol kitalálták a 4iget, neked lenne bosszúvágyad és magadból indulsz ki, nekik nincs, csak dőljön a lé
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.