Egyébként meg Orbán utolsó amerikai útja jelzésértékű lehet a tekintetben, hogy ha ez nincs vagy késik, akkor usa/izrael-cseh -( HIMARS/Aeronautics drón/CSG group,- itt különös tekintettel az amerikai akvizícióira is) - vonal léphetne életbe külsős pénzpiaci hitelekből,-akár amerikai , akár más- és ez konkurencia lenne az EU nagy fegyver gyártóival szemben. Nyilván ez nem célja az EU- nak és a háttérben elég komoly mahinációk mehetnek, hogy kinek nagyobb... Persze ez csak egy gondolatkísérlet a részemről tehát: szvsz. Ja! És jöhetnek a mínuszok! 😀😀
Az nem kérdés. 100% hogy késleltetik, azt már laírtam itt a fórumon korábban. Itt ami fontos, a döntés maga. Nem a SAFE pénzt várjuk jövő hétre, hanem a pozitív döntés miatti árfolyam emelkedést :)
Kivancsi leszek,szerintem a kifizetest azt kesleltetik.
Ekkor születhet meg a döntés Gulyás Gergely a február 19-ei Kormányinfón újságírói kérdésre elmondta, hogy a benyújtott magyar hiteligény elbírálásáról „a jövő héten születik döntés, valószínűleg hétfőn (február 23-án – a szerk.)”. A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette, hogy a jogállamisági kritériumok a forrás odaítélésének kérdésében nem játszanak szerepet.
vagyis valami olyasmit írsz, hogy akkor az volt az elképzelés h majd ha lesz pénz akkor fasza lesz és kiderül ha megvalósul h nem lesz az, és akkor már nem lesz semmi remény, elképzelés h bármitől is jobb lesz az életben, így érted? Mert attól még h van pénzed ugyanúgy birkózhatsz a gyerekkel és meg is ihatsz egy bármit is, szóval ezt a részét nem értem az írásodnak. Sőt akár még többet is, mert több szabadidő lehet rá a birkózásra értem ezt
Nem ide tartozik!De addig jó mig a gyerekeddel birkózol este otthon mint a kolléga,és senki se foglalkozik veled,azt nyugodtan ihatsz egy sört közbe!Vagy egy teát tökmindegy!Mert amiről azt hiszed majd boldog leszel tőle,attól nem leszel,azt visszasirod mikor azt hitted nem is vagy boldog!Azt utólag meg kiderül,akkor voltál az!Akkor már késő lesz!
Úgy szintén shopás nálam is: ott one, delta, enefi, UBM, stb, stb, nem kis kárral szabadultam meg tőlük, szembeállítva a neg.egyenleget az szja- ban...
Leírnád, hogy ezt miért érzed így? Érdekelne: "Aki meg esetleg gazdag lesz,most mondom,sokan visszasirják mikor nem voltak azok,mert az is nehezebb feladat,mint csórónak lenni!" Miért látod így?
Igy van feel!Hány évig rohadtunk hány papirba igaz?Sokszor együtt is!5+10 évek!Most adtam el 15ft-on a Futurt 25-be!85-ön vettem 2020-ba!Vagy 19be azt se tudom!Wallisba mikor kezdtem?220-250.000 db-om volt azt ott rohadtam veled együtt végig mire valahogy kikeveredtem meg kikereskedtem ne legyen bukta,vagy nulla körül kijöjjek!Meg amikor minden lóvé full elszállt nullára?OTT,SET,nemcsak ez a kettő volt nekem se,NABI annó,Genesesis Solár,mondjam?Sokan azt hiszik,veszek valamit,felmegy,eladom,gazdag leszek,minden oké!Aki meg esetleg gazdag lesz,most mondom,sokan visszasirják mikor nem voltak azok,mert az is nehezebb feladat,mint csórónak lenni!Úgyhogy tele van buktatókkal mindenhol az élet,és pontosan igy van az időt se lehet megkerülni soha!!ülni kell,várni,stb!Anélkül nincs semmi!
Kereskedni kell pl az USA reszvenyekkel ott majd mindenki ra fog jonni,hogy milyen mozgasok vannak. Itt miota beleptunk az indexbe a kinti jatekosok is megjelentek.Ez latszik a rv mozgasan is sokszor extrem kilengesekkel. Igen ok arra jatszanak,hogy te veszitsel es ok nyerjenek es kihasznaljak a tozsdepszichot nem is kicsit.
Siras az megy mert turelem az nincsen.Mi akik evek ota tartjuk es ebbol jo par ev volt pl minuszban is vagy keves profittal.Soha nem mocskolodtam. Szoval ebreszto.
Topikbol paran ki lesznek rakva most szolok.Ezeket a legalja mocskolodo hozzaszolasokat itt nem fogom elnezni.Akinek nem tetszik tovabb lehet lepni es lehet keresni masik topikot es reszvenyt.
Szerintem azért próbálták lenyomni,hogy a még bizonytalanoktól elszedjék,amit még lehet.Én is egy nagyobb ugrásra számítok a jövő héten.A SAFE pénz is meglesz ,én úgy gondolom,mert az nem ingyen pénz,azt vissza kell fizetni,valamint a NATO védelmet is nagyon meg akarják erősíteni.Mi pedig szomszédosak vagyunk az ukránokkal,és azt is olvastam,hogy az EU most választások előtt vissza vett az Orbánnal való harcokból.Valamint Orbán most nagyot villantott az amcsikkal,és valjuk be azért nekik a szavuk nagyot nyom a latba.A jelentés is jó lesz,mert mindig a 4/4 negyed szokott a legerősebb lenni,és már a 3.-ik sem volt rossz.Szerintem a jövő héten megyünk 4ezer fölé.Orbán még azt is mondta,hogy jó üzleteket kötöttek az amcsikkal,amiről hamarosan tájékoztatás is lesz.
Ez a legjobb megfogalmazas. Objective. Talan meg annyit tennek hozza, hogy aki birja idegekkel az tartsa, mert ket-harom ev tavlatban meg jol is elsulhet....egy db sem adtam el, de amugy mar kurvara tele a f@xom azzal ami az elmult 3-honapban megy.
Ezzel kapcsolatban pár kérdés mindig felmerül bennem... "Hétfőn SAFE döntés, dobhat szépet." "Pénteken jelentés, az is..." Akkor miért adja el bárki is hétfő előtt egy kereskedési nappal 3%-al olcsóbban?! Tudom, ezekre mindig az a válasz, hogy kiszàllt, eleget keresett. Van olyan a tőzsdén, hogy eleget keresett?! Szerintem, nem mindenki bízik a SAFE hitelben, és jelentés hatásában. Q3 is "jó volt", oszt irány lefele. Egyébként pedig nagyon bízom benne, hogy jó lesz a jövő hét, szeretnék már megint 4-essel kezdődő árfolyamot látni.
Szabi ezt a régi szép gondolatot küldöm neked . " Az élet olyan , mint a motor. Csak be kell rúgni és már megy is." Durranjanak a Louis Roederer Brut Rosé Vintage -ek. Remélem , hogy telik rá....
Ugyanezt írtam én is, csak más szavakkal. Sunyi egy papír. Minden infó, hír nélkül bármikor esni kezd. Vagy êpp emelkedni. Ma megint mire -3%? Mert péntek van?
Le kell higgadni, egyenlőre nagy a hullámverés,majd lecsendesedik és nyugi lesz...Szabi mond valamit. Nem kell megnézni,majd csak nyaralás előtt. Szépen lassan kiforrja majd ez magát. Végül is még ez csak az építkezési fázis.
Ne is mondd....amikor cimbi kéri csináljak neki valamit, de igazából nem is tudja mit akar...azt én találjam ki azt is...., oszt' csodálkozik ha már idegállapotba vagyok! Mónika !:))))
Neked most nem két lakás olvadt el mint a múltkori 400-as csökkenésnél, az durva érzés lehetett 2850 -nél mit mutatott a kijelző! Ha Te mosolyogsz ezek után, akkor mi is :)
Ezért nem kell nézni!Majd húsvétkor meg karácsonykor 1x nézd meg,addig birkózz nyugodtan a gyerekekkel,vagy az asszonnyal!azt akkor max évi 2x leszel ideges,nem napi 20x!
Idén eddig nem kell itt örömködni!Elverték a papirt,mint Moszkvát a hóesés!5000-ről 3000alá!De legalább most nem 2500,hanem 3600,ennek lehet örülni,de amúgy kurvára nincs minek örülni!Én arra matekoltam,ikszelésre szép árfolyam lesz,ilyen 3000ft-ot valaki mondott volna,szerintem azt leütöm,mert nem is vettem volna már poénnak se 5000 után!Sajnos sok a kérdőjel,meg bizonytalanság van minden fronton,úgyhogy itt cumi van,és várni kell most úgy néz ki!Konkrét jó hír,vagy új nagy arc ha támad,az dobhatná meg nagyon felfelé!Egy ilyen Mihal,vagy valami arab,vagy ilyesmi!Addig szerintem rángatják le föl,mint juliska a bugyiját!Amúgy a cég jó,sok lábon áll,szedi be a pénzeket majd így is,úgy is!De sok jóra én rövid távon nem számitok sajnos...
Ott a pont :) hacsak már nem hamarabb kell eszen lenni! Egyébként SAFE is jönni fog, jövő héten jön a hír. Most éppen 5 ország német, török, olasz, spanyol, cseh, hadgyakorlatozik a szász vidéken, lengyelek a lakossággal gyakorlatoznak, aknatelepítést a katonáik, szóval megy a háborus gépezet. Ha most nem adnák azzal OV kezébe nagy lapot osztanának, hogy akkor mi hogyan vedekezzünk, keszuljunk a nagy belengetett haborura 5 even belul ha nincs lóvé? Marmint kedvezmenyes hitel, es nem ajandek penz! Ekkora háborús retorikában furcsa lenne elutasitani...ellenőrizni fogják fillérre az biztos, de az is hogy megkapjuk. Már csak azert is meg fogjuk kapni mert biznak a kormanyvaltasban, es akkor majd az uj koltheti ugy ahogy ok akarjak / ellenőrzik. Nem politizalunk, tudom!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.