Hiszen,hogy vannak itt okosabb emberek nálam akik jobban tudják . És nem akarom azt a hibát elkövetni amit 4 éve is elkövettem . Volt 4iG részvényem akkor is ,mivel nem nagyon láttam benne pénzt eladtam 😩 . Az OTP-t 8000 vettem 15000 eladtam, az is nagy hiba volt . Ezt most tartom lesz ami lesz . Amit itt buktam idáig a MOL behozta
Ha csak az első mondatot írod le, akkor nincs benned optimizmus. "DE" folytattad...szóval te is hiszel a rövidtávú emelkedésben. No persze ez nem baj, csak figyelem, hogy mik az arányok.
Engem egy hasonló hangulat beírásért majdnem kitiltottak tegnap . Fogadjuk el ez van . Én se értem néha aki ittt még várja a csodát . DE lehet nekik lesz igazuk . Vagy létezik az a fajta illúzió ,hogy ha az elmúlt hónapokban igazam volt és mindig bejött amit mondtam akkor nem ismerem fel ha már nem jönnek be jóslatok . DE ne legyen pánik . Ha meg májusban 5000 felett lesz a mai napra senki nem fog már emlékezni .
Miért kéne vennie??? Szerinted ha esik 1 részvény akkor mindjárt vennie kell magát? Ezt hol láttad? Majd veszik ha bejönne 3500ra, mert a vezérektől is ott vették át a részvényeket. (1millió db) A cég szerint annál többet ér és ezért vették át a pakkot. Jászai a főtulaj, ő csak tudja. Mikor 1800ról ment 4900 fölé 3 hónap alatt akkor nem reklamáltál, hogy miért emelkedik ennyire gyorsan. akkor sem reklamáltál, ha 15e-20edb volt vételen. most ha 10edb-ot eladásra tesznek, már állandóan MNBvel fenyegetőzöl, meg írogatsz. Mi értelme van? Miért baj az, ha valaki másképp gondolkodik mint te? Tartom a véleményem, hogy a választás miatt vannak akik dobják és most tőlük olcsón elszedik. Ez 1 lehetőség. Egyébként 1 éve 1426ft-on volt. Ha azt gondolod, hogy esni fog tovább add el. Kár MNBvel fenyegetőzni, meg dühöngeni. Minek minden nap nézni??? Aki nem bírja, szálljon ki! Ha visszamegy 4000 fölé, akkor az majd komoly támaszként fog működni szvsz. 2-3 nap alatt is betámadhatja a csúcsot. Az csak jó, hogy sok kicsi eldobta. azt, hogy még a Tisza győzelme miatt mennyit fognak dobni és hol lesz vevő rá, azt nem tudjuk. Egyébként idén is további rekordok jönnek, bevétel, ebitda, nyereség. Úgy gondolom, hogy Jászai majd jövőre komoly osztalékot akar kivenni a cégből. aki marad, annak jut :D 3770ft és 69milla
Gyakorlatilag kissé sz.rrá verték. Ezért az árért azért nem kéne már odaadni. Most aki akar vissza tud szállni-akár. Gyakorlatilag semmi nem történt az elmúlt időszakban, nem változott semmi lényeges. Minden megy a maga útján a cég életében. Ja, hogy paráztatnak? Természetes. Akinek van és nem dobta el az szvsz tartsa.
Rice, ne haragudj, de ez már tényleg vicces. "Stabil befektetők pedig türelmesen várnak.” Mire? Hogy keres pénzt, egy stabil befektető ezen a szaron?! 3 hónapja vagyok benne, lassan a pénzem harmada elégett. Egyre reménytelenebb, hogy ez a közeljövőben emelkedjen. Ha tegnap vettél 3900-ért, az mára 3800. Ugyanazt a szánalmas vergődést mutatja a papír, mint 4200-on pár hete. Idő kérdése, és a 3800-is elesik. Itt jelenleg csak a spekák élnek meg. Várjuk a bejelentést, a hírt, amitől majd megindul.... Bocs, de a bejegyzésed olvasva, ez kijött belőlem.
Sziasztok! Rice2, te mindent megteszel, hogy segítsd a bizonytalanokat. Úgy látom, tapasztalom sok a csalódott, bukóban lévő személy, akiknek minden savanyú… Én is biztos, bizakodó vagyok a céget illetően és hiszem, hogy komoly emelkedés áll előttünk!!! Nem pár nap múlva…
de érted a papír elfelejtette a felfelét, ez a baj, legalább egy kis fel lenne, a 4000 már szinte álom, miért nem veszi a cég? vagy legalább támasztja, védi egy szinten?
Mi a jelentősége, hogy ők voltak itt??? Sárhegyi István "Határokon átívelő partnerségek Ma két fontos diplomáciai delegációt volt alkalmam fogadni a 4iG Space and Defence Technologies-nál. Megtiszteltetés volt vendégül látni Őexc. Eva Dvořáková cseh nagykövet asszonyt, akivel konkrét együttműködési lehetőségekről egyeztettünk, valamint bemutattuk a CSG Csoporttal folytatott munkánkat, amely Közép-Európa egyik vezető védelmi ipari csoportja. Szintén üdvözölhettük a Kanadai Nagykövetség magyarországi képviselőit, köztük Donald Hilton ezredest (katonai attasé), Danielle Sabourin-t (vezető kereskedelmi tanácsos), valamint Morvai Gergelyt (kereskedelmi tanácsos – védelmi és biztonsági iparágak). A megbeszélések során a kétoldalú együttműködés lehetséges területeit térképeztük fel az űr- és védelmi technológiák területén. Köszönöm a konstruktív egyeztetéseket, várom a párbeszéd folytatását!" Megy a kivéreztetés. Aki fél a választástól és ráunt a papírra adja. Stabil befektetők pedig türelmesen várnak. 3790ft és 37milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.