Nem is gondoltam volna , hogy ennyi megsavanyodott, bebukott, humortalan részvényes van. Ez legyen a legnagyobb örömötök, hogy nyomjátok a minuszt. Jönnek át ide a mocsárból és itt csaholnak, a bebukottakra ne hallgassatok, megfertőznek a nyomorúságukkal, ők akik a sötétséget terjesztik. Nevetni már rég elfelejtettek, csak a pénz , a hajsza, a mi lesz velem ..... Na lehet nyomni a negatívokat!!!!!
Szerdán reggel érthetően leírtam, hogy hétvégén be fogják szerelni az új foton-meghajtású hajtóművet. A beszerelés megtörtént,az eredmény pedig látható, pedig ez még csak próbaüzemmód. Én ugyan játszom, de azért ti vegyetek komolyan...
Szerintem még nem zárultak le a tárgyalások. Sok mindenkivel tárgyaltak pl a Blackrock-kal is. Hosszabb időt vesz igénybe, amíg át nem világítják őket. De ez csak az én véleményem.
pénz mindig van, lenne, ott van pl ha az axiom elkezdené venni v jászai közeli emberek, bárhonnán bármilyen gazdag alap, csoport v bárki, aki hallott v tárgyalt a 4iggel, pont ezt nem értem, h miért nincs ez....
de miért? Semmi magyarázat nuincs rá, teljesen felesleges, lezárult a rába megvétele, ráadásul maga a 4ig sokkal többet ér mint a rába, a rába a 4ig része
nem éertem h miért nincsenen normális kereskedés, miért ez a szarakodás van, 3900-on mire várunk mikozben 4200-ön hetekig zsákolták, akkor 3900-ért v 4000-rért miért nem jó.....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.