A másik fórumon a spekulátor-manipulátor legény tegnap több mint 60 bejegyzéssel hányta tele a fórumot, ma pedig már 7x érzett késztetést arra 8 óra előtt, hogy megossza tudományos-fantasztikus gondolatait. Aki ennyit osztja az észt, annak vagy el fog fogyni, vagy már elfogyott... :)))) Kíváncsi lennék rá, hogy ha nem elmebeteg, akkor miből fakadóan érez késztetést arra, hogy olyan főszereplővé váljon, mint Tintás Barnes a Dallasban? :)))
Nem vagy népszerű a negatív hírekkel. (2 -) Bár a boltban nem tudod elkölteni, tőlem kapsz egy +. :) Egyébként, osztom a nézeted. Van telóm is, és érthetetlenül mozog most az is. Gyanítom, hogy pont ugyanezen okból, vagy gyanújától.
Kivezették a vezetékadót és engedték az inflációkövető áremelést. Elnézve a telkó cégek nyereségét és a költségvetés állapotát, nem esélytelen valamiféle új különadó.
2021 végén jelentették be, hogy megveszi a Digit a 4iG. Masszívan veszteséges volt ekkor. 2021 végéig -36,7 mrd Ft veszteséget hozott össze. Az első nyereséges éve 2023-ban volt, ekkor már 4iG tulajdonban.
A mai várakozásom nagyvonalakban bejött. ( Itt írtam: #79662 ) Én holnapra is enyhe pluszt várok, kisebb hullámokkal. Tévedés jogát természetesen fenntartom.
Objektív vélemény: Nyereséges volt a Digi? Igen. El akarta TZ adni? Nem, de megoldották -> Egyből nyereséges lett a Vodafone. Btw a 90 adótorony a digié volt. Yettel hasonló kotta (Etisalat). Ajándék maxi áremelés és digi kirendeltségek bezárása összevonások stb. Cápák között avagy hogyan pókerezzünk a cégekkel...
Délután írtam, hogy jön pár kisebb informatikai cég is. Nem kellett sokat várni, hogy az első megérkezzen :D Ez komoly cég és ami lényeg, hogy programozók! 3milliárdos bevételt is hoznak magukkal! Holnap további emelkedés jöhet. Még
a piac a reggeli híreket sem emésztette meg. A lényeg a cégnél a
vezérek teszik a dolgukat és építik tovább a 4IGét. Én az év elején is
hírcunamikat várok. Szerintem az első félévben összeszedik az akvikat,
hogy minél előbb termőre forduljon minden. A telekommunikáció és a hadiipar majd sokat
segít, mert sorban fogja szállítani, folyamatosan a nyereséges
negyedéveket, ami majd emelkedéshez segíti az árfolyamot, mert sokan
vannak akik P/E és más nyereségi mutatók alapján kereskednek. Jövőre újabb csúcsok jönnek, bevétel, ebitda, nyereség és árfolyamcsúcsok is :D Bírni kell majd a magaslati levegőt. Szabinak lehet kell a szkafander is :D
Ne durculj! Köszönjük! Legközelebb ha egy mondattal beírod mi a cél egy régebbi cikkel amit most utólag leírtál nem lesz félreértés. Béke részvénytársak! Minden infó hasznos! Kor nem számít!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.