Elesett a 4600. Ez így egy behalt felfelé kitörés, amire 800 óta nem volt példa. Támasz 4000, 3500. De ha tényleg lemásolja az opus egykori mozgását,akkor 2700. Meglátjuk!
Nem teljesen értem a kérdést. Sportolni sokszor nekiálltam. Pl, vettem kondi bérletet, de nem lettem izmosabb. Személyesen is le kell lassan mennem a terembe, hogy megnézzem mi lehet a baj. Mikor meg futni mennék, elég csúnyán beborul azonnal, és így nem merek elindulni. Holnap mégtöbben lesznek idegesek. Köztük én is.
Nyugodtan. Max kapsz pár mínuszt, ha nem azt írod, hogy rakéta. :D Erről szól a fórum... A mai egy csúnya nap volt, és szerintem, holnap még ez folytatódik. Legjobb esetben kicsit ledolgoz belőle...
Pénzszámolást ma hanyagoljátok!Főleg aki 4800 felett is számolta már,hogy hogy áll!Nem kell mindig lóvét számolni se!Csak akkor,ha boldog lesz az ember utána!
Mit is "mondott" és mondtak itt egy fórumtársunk(ra) nemrég, talán 4800 Ft környékén feltöltött és sokat gúnyolt chartjai..? Röviden, hogy a tőzsdén két irány van, a fák sem nőnek az égig. Lehet eladni, bővíteni is. Win-win. Azt azért mutatja az árfolyam, hogy a SAFE hiteles hírt, hogy kezeli most a piac.. ~-4%. Egyik szemem sír, hiszen majd öt ezer ft-ról (4.960 Ft) a mai 4.400 Ft -10%, a másik nevet, mert jóval alacsonyabb a beker.átlag. A felmerülő örök kérdés: korai vételekből eladni és lentebb bővíteni, vagy nem ugrálni?😀 Ez (is) a szép a tőzsdében!
Ezt gondoltam én is,meg a nagyok is gondolom,hogy itt is sokan realizálnak ha nem megy feljebb!Minek vitték volna 5000 fölé?Igy is kapnak napi sokszáz millióért,olyan magas az árfolyam!Biztos sok szerencsevadász is meglovagolta itt a táltost az idén,meg sok nagypénzü speki is,meg mindenki!Nyugi Atak,megvan a menetrend,mit mikor dobnak majd be hirt,meg milyen árfolyam lesz csinálva hozzá!🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.